Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: Ce s-a scos din scrisoarea lui Dragnea!
WhatsApp
Mesajul fostului președinte PSD Liviu Dragnea de Ziua Națională continuă să facă valuri. Jurnalista Oana Stănciulescu spune că fostul președinte PSD a uitat să spună unele lucruri importante despre deciziile pe care le-a luat în numele României, riscând să o scoată de pe harta țărilor civilizate.

"Dragnea scrie cu o obrăznicie greu de imaginat că s-a sacrificat de dragul României, pe care a ajutat-o să crească mare. Doar că a uitat să spună că după ce a crescut mare a vrut să o vândă rețelelor de proxeneți, și până să perfecteze tranzacția a făcut-o servitoarea lui. Dacă nu ajungea la pușcărie, Dragnea ar fi vândut România  la fier vechi, la mâna a doua, pe doi lei. 

Despre faptul că Dragnea i s-a dedicat toată viața Românie se vede din declarațiile de avere ale lui și ale soției, foste și actuale iubite, dar și din averea fiului lui și a fostei camarile de partid.

Au muls România și și-au făcut vile, conace, conturi, excursii, și-au cumparat insule, moșii, ferme, firme. Totul de la biata Românie, care era prea mică să se apere atunci când l-a întâlnit pe Dragnea. A vrut să o conducă ca un dictator, să o pună la picioarele lui, a familie lui și a nomeclaturii de partid. Iar pentru asta trebuia să o scoată din Uniunea Europeană, care ajunsese dușmanul cel mai mare al României. 

Și, cu toate acestea, Dragnea insinuează cu nerușinare că a ajuns la pușcărie nu pentru că ar fi furat din banii copiilor, ci pentru că a iubit prea mult România. Ceea ce nu înțelege Dragnea este că nu mai poate minți și păcăli pe nimeni, sau pe foarte foarte puțini",  a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

Fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, aflat în închisoare, a scris, duminică, pe contul de Facebook, un mesaj de Ziua Națională.

”Țara mea dragă, ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață. De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!”, a scris Liviu Dragnea.

„La mulți ani, România! Țara mea dragă. De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel