Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Mizil, decizie surprinzătoare: A renunţat la ordinul de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie
Oana Mizil, decizie surprinzătoare după ce a acuzat că a fost agresată de concubinul său, Marian Vanghelie.
sursa foto: Facebook

Aceasta a renunţat la cererea pentru ordinul de protecţie provizoriu, care l-ar fui împiedicat pe Marian vanghelie să se apropie de ea sau să o contacteze pentru o perioadă de cinci zile.

Ieri, fostul primar al Sectorului 5 din Capitală a negat orice acuzaţie că şi-ar fi agresat concubina, deşi aceasta a ajuns la spital, iar medicii au alertat poliţia. Mărturie stă şi comunicatul autorităţilor. Marian Vanghelie a avut o altă variantă, spunând că în urma unor certuri, Oana a avut nevoie de o ambulanţă întrucât i-ar fi crescut tensiunea şi a precizat că toată lumea va vedea că este bine şi că au planuri să meargă la mare.

Citeşte şi: Marian Vanghelie neagă că a bătut-o pe Oana Mizil: "I-a crescut tensiunea. Ne pregătim să mergem la mare"

"Într-o familie sunt multe probleme. Discutăm de ce ne-am certat. Este o situaţie intimă, personală. Dvs. o să o vedeţi, o să fim la mare zilele astea împreună. O să vedeţi că nu s-a întâmplat nimica. Nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, nu am ce să mă ascund. E o situaţie puţin delicată. Fiind persoană publică, asta este viaţa. Dacă nu se întâmpla incidentul cu  tensiunea, nu mai venea nici salvarea şi nici poliţia",  a declarat Marian Vanghelie, la Antena 3.

G Ad:

Fostul deputat PSD Oana Mizil a fost transportată la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce ar fi fost agresată de către concubinul ei, fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Citeşte şi: Oana Mizil, bătută crunt de Marian Vanghelie. Cere ordin de protecţie după ce a ajuns la spital

Potrivit surselor, Oana Mizil a părăsit spitalul, dar şi domiciliul conjugal, iar împotriva lui Vanghelie a fost emis un ordin de restricţie pe o perioadă de cinci zile.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de mai multă vreme, cei doi având o fetiţă de 6 ani. Conform unui comunicat al IPJ Ilfov, în acest caz sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

[citeste si]

Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
16 oct 2021, 17:07
DCMedical.ro
16 oct 2021, 11:26
DCBusiness.ro
16 oct 2021, 16:30
DefenseRomania.ro
15 oct 2021, 16:17
DCBusiness.ro
16 oct 2021, 16:30
DefenseRomania.ro
15 oct 2021, 16:17
DCNews.ro
16 oct 2021, 17:07
DCMedical.ro
16 oct 2021, 11:26
Spectacola.ro
16 oct 2021, 10:33
Spectacola.ro
16 oct 2021, 10:33