Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

O româncă a „înviat“ în timp ce era aşezată în sicriu. Bătrâna, găsită căzută în casă, declarată moartă de un polițist
O femeie în vârstă de 76 ani din Bihor a ajuns la spital, vineri, în stare de avansată de hipotermie, după ce poliţistul care a găsit-o căzută în casă a declarat-o decedată. Femeia a mai stat ore bune în frig până ce apropiații s-au pregătit de înmormântare, iar  femeia a început să miște când se pregăteau să o așeze în sicriu. 
Foto ILUSTRATIV

Şocanta poveste s-a petrecut în satul Beznea. Bătrâna fusese văzută ultima oară luni de vecini, iar joi aceştia au anunţat absenţa ei la Postul de Poliţie al comunei Bratca, de unde a şi fost trimis un agent.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, omul legii a intrat în gospodăria femeii, găsind-o căzută pe jos, în casă. Pentru că bătrâna era cunoscută cu probleme medicale, poliţistul i-a verificat pulsul, după care a decretat cu de la sine putere că femeia a murit, sunându-i rudele şi pe medicul de familie, să vină să întocmească certificatul de deces. 

Medicul n-a mai ajuns joi, iar poliţistul a plecat, lăsând-o pe femeie în continuare în frig, până la sosirea fiului ei, care, împreună cu vecinii, au şi început pregătirile spcifice unei înmormântări, aprinzând lumânări şi priveghind "moarta". 

A început să miște când a fost pusă în sicriu

 

Surpriza uriaşă a venit a doua zi dimineaţa, când oamenii au vrut s-o aşeze pe "defunctă" în sicriu, căci femeia a început să se mişte şi să dea din mâini, băgându-i în sperieţi pe cei prezenţi. Şocat, fiul ei a chemat imediat un echipaj al Ambulanţei, care a preluat-o pe femeie în stare gravă de hipotermie şi a transportat-o la Unitatea de primire a urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, pentru îngrijiri medicale. 

"Pacienta a fost internată la secţia de Terapie Intensivă. Este stabilă, conştientă, doar cu o mască de oxigen. Dacă se va simţi bine va fi transferată pe o secţie", a declarat duminică BIHOREANULUI dr. Lucia Daina, directorul medical al Spitalului Judeţean.

Cât despre poliţist, acesta nu a oferit până acum vreo explicaţie coerentă pentru cele întâmplate, dar va fi cercetat pentru fapta sa.

Solicitată pentru a lămuri circumstanţele macabrului incident, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Bihor, Ioana Lascău, a anunţat că "s-a deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu", în care, deocamdată, nu s-au formulat acuzaţii faţă de vreo persoană.

Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
DCNews.ro
3 mar 2021, 18:44
DCMedical.ro
3 mar 2021, 14:33
DCBusiness.ro
3 mar 2021, 23:09
DefenseRomania.ro
3 mar 2021, 18:39
DCBusiness.ro
3 mar 2021, 23:09
DefenseRomania.ro
3 mar 2021, 18:39
DCNews.ro
3 mar 2021, 18:44
DCMedical.ro
3 mar 2021, 14:33
Spectacola.ro
3 mar 2021, 20:34
Spectacola.ro
3 mar 2021, 20:34