Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nunta anului 2021! O româncă, mireasă la 76 de ani. Ginerică - burlacul satului, cu 30 de ani mai tânăr
WhatsApp
O femeie în vârstă de 76 de ani s-a căsătorit cu un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr.  Românca, din Iasi, a așteptat cu nerăbdare să îmbrace rochia albă de mireasă, pe care o avea cumpărată de câțiva ani, iar săptămâna trecută și-a unit destinele cu Miluță.

Miluță și Sofica s-au căsătorit. Cei doi sunt poate unii dintre cei mai curajoși ieșeni. El, un bărbat de 48 de ani, iar ea, o bunicuță mai rebelă de 76 de ani. De vreo 4 ani, cei doi au început o idilă, dr spun că s-au cunoscut mai serios după ce soțul ei s-a stins. De atunci, Miluță a dat târcoale neîncetat și i-a făcut curte și totodată curat prin curte Soficăi.

La început, lumea și-a făcut cruce când au auzit că Sofica se iubește cu Miluță, bărbatul care ar putea să îi fie fiu. Dar duminica trecută, toată suflarea comunei a rămas mut de uimire când s-a auzit că Miluță și Sofica și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Câteva poze cu cei doi au făcut înconjurul comunei și toți locuitorii au rămas muți de uimire. Nimeni nu a mai văzut o bătrână de 76 de ani îmbrăcată în rochie de mireasă, relatează, cu umor, BZI.

O româncă, mireasă la 76 de ani

 

Reporterii „BZI” au mers în comuna Șipote și i-au căutat pe cei doi îndrăgostiți. I-au găsit în curte chiar înainte de a pleca spre nași. Întrebați cum de au ales să facă acest pas, ambii „soți” au spus că așa este firesc, că nu trebuie să trăiască în păcat.

„Noi suntem împreună de când a murit soțul meu… Cam după jumătate de an, cam așa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu știe. După nu a mai fost cine știe ce tam-tam… ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit nași. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat și duminică ne-am cununat”, a spus Sofica Onică, pentru BZI.

Imediat după cununie, cei doi proaspăt cununați au plecat cu nașii spre casă, unde au dat o petrecere „între neamuri”, așa cum spune Miluță.

„Mie mi-e cam rușine. Ce să zic acum? Am făcut-o, am făcut-o. Ne-am cunoscut și am rămas împreună. Eu am venit recent în țară, am fost la muncă în străinătate. Ea mă aștepta mereu… Acum ne-am cununat. Eu am vrut să fiu mire, că nu am fost niciodată, și s-a îmbrăcat și ea în rochie de mireasă. După cununie am mers la nași, am stat la masă, cu serveală, cu muzică… a fost frumos”, a spus Miluță.

Continuarea, pe BZI.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel