Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nadine, o tânără româncă, orfană și fără adăpost, a cucerit juriul la „Vocea Germaniei“: „Trebuie să te ridici, să continui și să nu renunți niciodată“
WhatsApp
Și-a pierdut mama la vârsta de 18 ani și a rămas fără adăpost. Până la vârsta de 25 de ani, Nadine Pimanov a trebuit deja să facă față unor lovituri grele ale destinului. Acum, tânăra de origine română i-a inspirat pe antrenorii de la "Vocea Germaniei", care au fost impresionați de felul în care ea a interpretat celebra piesă „Dragostea din tei“.

Un spectacol cu totul special i-a așteptat pe antrenori în episodul 4 al emisiunii "Vocea Germaniei". Pe scenă a urcat Nadine Pimanov, o tânără din Koln. În urmă cu șapte ani, tânăra cu rădăcini românești, și-a pierdut mama și a rămas fără adăpost.

Fata de 25 de ani a interpretat fostul megahit românesc "Dragostea din tei" - și toți cei patru antrenori au apăsat pe sonerie. "Pentru 25 de ani, pari deja incredibil de experimentată", a spus după aceea Stefanie Kloss (37 de ani), solista Silbermond.

Rae Garvey (49 de ani), Mark Forster (39 de ani) și Peter Maffay (72 de ani) au fost, de asemenea, entuziasmați de spectacol. În cele din urmă, Nadine Pimanov a decis în favoarea echipei lui Rea Garvey.

Nadine, o tânără româncă, orfană și fără adăpost, a cucerit juriul la „Vocea Germaniei“

 

„Nu aveam nicio perspectivă, nu știam ce să fac cu viitorul meu. Eram fără speranță", mărturisea tânăra. Nadine Pimanov nu a avut întotdeauna o viață ușoară în viața ei încă tânără. Dimpotrivă: și-a pierdut mama când avea doar 18 ani, apoi a rămas pe drumuri. În propriile ei cuvinte, acest lucru a tras covorul de sub ea. Așa că, dintr-o dată, Nadine s-a trezit fără nimic. Nici măcar nu avea propriul apartament, ci trebuia să stea la niște prieteni.

Așa că este de înțeles că tânăra de 25 de ani își prezintă acum cu mândrie propriul loc de cazare, în clipul de prezentare realizat pentru „Vocea Germaniei“. "Înseamnă incredibil de mult pentru mine faptul că am propriul meu regat, pentru că știu că am lucrat singură la fiecare detaliu [...] Acest lucru este valoros pentru mine, pentru că nu mi-a fost întotdeauna atât de bine", explica tânăra în perioada premergătoare audiției sale pe nevăzute pentru "Vocea Germaniei" 2022. Prin urmare, renunțarea nu a fost o opțiune pentru Nadine nici măcar atunci. "Poți să jelești atunci când trebuie să jelești. Dar ar trebui să te ridici din nou după aceea, să continui și să nu renunți niciodată", spune Nadine.

Așadar, în episodul 4 al emisiunii "Vocea Germaniei" 2022, Nadine Pimanov a pășit în fața antrenorilor, o femeie puternică pentru care muzica este mult mai mult decât un hobby: "Muzica a fost întotdeauna și este încă o terapie pentru mine, care mi-a dat întotdeauna multă putere și continuă să o facă." Antrenorii Rea Garvey, Mark Forster, Stefanie Kloß și Peter Maffay au observat imediat câtă forță se află în vocea autoarei din Köln, cu rădăcini românești, în timpul prestației sale. Chiar dacă antrenorii sunt inițial nehotărâți cu privire la limba în care Nadine cântă, toți cei patru sunt impresionați. "Nebunie! Nebunie pentru noi de fiecare dată. Este o sonerie de patru. Felicitări, ești în spectacol!", declară exuberantă Stefanie Kloß.

Nadine: „Trebui să te ridici, să continui și să nu renunți niciodată“

 

"Pentru 25 de ani, suni deja incredibil de experimentată, ai deja o voce incredibil de plină", spune antrenorul. Rea Garvey adoptă și el aceeași linie: "Ne-ați atins pe toți cei de aici. Ai făcut-o atât de bine. [...] Am crezut că ai fost grozav." Peter Maffay are o legătură profundă cu România, pentru că a crescut acolo. Nu e de mirare că și-ar dori să o aibă pe Nadine în echipa sa după această mega performanță.

În cele din urmă, însă, Peter Maffay, Stefanie Kloß și Mark Forster au plecat cu mâna goală. Alegerea lui Nadine cade pe Rea Garvey. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel