Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Milionar român, ținut în frig într-un hotel din Italia unde a plătit 200 euro pe noapte. Italienii nu dau drumul la căldură până în noiembrie
WhatsApp
Afaceristul român Sorin Constantinescu, cunoscut în lumea mondenă ca "șeful cazinourilor" a avut parte de o experiență neplăcută într-un hotel din Italia. El a povestit pe TikTok cum a fost nevoit să tremure de frig în cameră, pentru că hotelul nu are voie să dea drumul la căldură. 

Milionarul român Sorin Constantinescu a avut parte de o întâmplare surprinzătoare în momentul în care a mers în Italia, la un eveniment organizat de Ferrari. Cazat într-un hotel în care a plătit 200 de euro pe noapte, el a fost nevoit să stea fără căldură în cameră. Revoltat, afacerisitul a făcut public întreaga experiență.

”Am fost invitat la un eveniment Ferrari. Ce m-a frapat noaptea trecută a fost frigul din cameră. 16-17 grade cred că erau. Am sunat la recepție și le-am spus să dea drumul la căldură. Mi-au spus că ei suportă frigul din cauza războiul din Ucraina.

 Afară sunt 12 grade. Nu e posibil așa ceva. Într-o cameră pe care am plătit 200 de euro pe noapte să dorm cu halat și pături. 

Spațiile publice din Italia nu vor da drumul la căldură până în noiembrie. Nu știu ce o fi la iarnă, dar e nasol. Dormim la hotel de patru stele cu halat pe mine”, a spus Sorin Constantinescu, în filmulețul publicat pe TikTok.

@sorinconst

Hotel de 4 stele langa fabrica Ferrari n-au voie sa dea drumu la caldura !

♬ original sound - Sorin Constantinescu

 

UE a adoptat măsuri drastice pentru a reduce consumul de energie 

 

Pornirea aerului condiționat sau a căldurii este, de obicei, primul lucru pe care îl faci atunci când intri într-o cameră de hotel. Cu toate acestea, în vara care tocmai s-a încheiat aerul condiționat nu a fost disponibil în multe case și clădiri publice din Europa, inclusiv în hoteluri și alte locuri de cazare.

Noile măsuri adoptate de țările UE au limitat utilizarea aerului condiționat vara și a căldurii iarna. Acestea fac parte dintr-un efort mai amplu al Uniunii Europene de a reduce cererea de gaze naturale cu 15%. UE speră să atingă acest obiectiv până în martie, deși fiecare țară în parte a pus în aplicare măsuri de aplicare variate, unele dintre ele fiind valabile până la sfârșitul anului 2023.

Guverne din țări care primesc milioane de turiști, precum Italia, Grecia sau Spania, au anunțat limite de temperatură care afectează spațiile publice, cum ar fi aeroporturile, hotelurile, restaurantele, cinematografele, muzeele și centrele comerciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
pixel