Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Miliardarul John Paulson divorțează de soția româncă
WhatsApp
Investitorul miliardar John Paulson divorțează de soția sa româncă, Jenny. Această despărțire este considerată cea mai scumpă din toate timpurile, întrucât cuplul nu a încheiat un acord prenupțial, au confirmat în exclusivitate surse potrivit  pagesix.com.

Guru de afaceri, în vârstă de 65 de ani, care a câștigat 20 de miliarde de dolari pentru scurtcircuitarea pieței imobiliare înainte de prăbușirea din 2008, a invocat „diferențele ireconciliabile” drept motiv al despărțirii, conform documentelor depuse luni în Suffolk.

Amândoi au angajat avocați puternici din New York pentru divorț, într-o mișcare pe care cei din lumea juridică o numesc „ciocnirea titanilor”.

„Nu există un acord prenupțial, iar John și-a adunat cea mai mare parte a averii în timpul căsătoriei lor, așa că va fi un divorț epic, extrem de scump”, a spus o sursă.

Paulson, care s-a căsătorit cu Jenny în 2000, după ce a lucrat ca asistenta lui, a raportat averea sa în valoare de 4,7 miliarde de dolari, dar cei din interior spun că adevărata sa bogăție ar putea fi de multe ori mai mare decât acest număr.

Sursa a adăugat că cuplul înstrăinat, părinții a două fiice, Giselle și Danielle, s-au separat și „au trăit vieți diferite în ultimii 15 ani”.

 

Ce va trebui să împartă cei doi

 

Ei vor trebui să împartă un portofoliu imobiliar impresionant.

Au o casă uriașă de 28.500 de metri pătrați în East Side, pe strada East 86th Street, pe care au cumpărat-o cu 14,7 milioane de dolari în 2004.

Cuplul are, de asemenea, o proprietate în Southampton cumpărată cu 41 de milioane de dolari în 2008 și o casă în Aspen pe care au cumpărat-o pentru 24,5 milioane de dolari în 2010.

 

„John are un profund respect pentru Jenny”

 

John l-a angajat pe avocatul William D. Zabel, care a reprezentat o serie de clienți proeminenți, printre care George Soros, Howard Stern, Jane Welch, Mort Zuckerman, Bill Ford, Peggy Bewkes, Bill Ackman și proprietarul înrudit Stephen Ross.

Zabel a spus într-o declarație: „John are un profund respect pentru Jenny și va continua să susțină tot ceea ce este mai bun pentru sănătatea și fericirea familiei. Nu va mai exista niciun comentariu din partea lui John”.

Între timp, se crede că Jenny vorbește cu proeminentul avocat al divorțului Robert S. Cohen, care lucrează și cu Melinda Gates și a gestionat divorțuri pentru vedete, printre care Uma Thurman, James Gandolfini, Ivana Trump și fostul primar al orașului New York, Mike Bloomberg.

Jenny Paulson, pe numele de fată Zaharia, s-a născut în Galați și l-a cunoscut înainte să devină miliardar. Acesta a angajat-o după ce obținuse azilul politic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel