Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Michèle Laroque, celebra actriță franceză de origine română, victima răpirii, în România: „În toiul nopții, un tip a venit printr-o fereastră“
Michèle Laroque este actriță, regizor, producător, scriitor și umorist francez. Un lucru mai puțin cunoscut este că vedeta are origini românești. Mama ei, Doina Trandabur a fost o violonistă și dansatoare româncă, fugită din România în timpul regimului comunist. Michèle Laroque a povestit o întâmplare traumatizantă: cum a fost la un pas de a fi răpită în România când a venit să își cunoască bunicul.
Michèle Laroque, celebra actriță franceză de origine română, victima răpirii, în România: „În toiul nopții, un tip a venit printr-o fereastră“

Michèle Laroque este fiica Doinei Trandabur, dansatoare și violonistă româncă. Artista a fugit din dictatura comunistă a României sub conducerea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. Tatăl său, Claude Laroque, de naționalitate franceză, este dezvoltator imobiliar.

Actrița cu rădîcini românești a fost invitată, recent, în emisiunea „Touche“, unde a vorbit despre un eveniment traumatizant din viața sa: cum a fost la un pas de a fi răpită dn patul său, într-una din vizitele în România.

Michèle Laroque nu ezită să vorbească despre părinții ei în anumite interviuri. În ceea ce o privește pe mama sa, Doïna Trandabur, actrița îi va reproșa întotdeauna un lucru: când era elevă de liceu a fost spionată: "Mama mea, care era profesoară de fonetică engleză la universitate, a simțit că sunt în criză și, pentru a remedia situația, s-a angajat în liceul meu pentru a fi profesoara mea de engleză".

Michèle Laroque, experiență traumatizantă în România: „În toiul nopții, un tip a venit printr-o fereastră“

 

G Ad:

În ziua în care a pus piciorul în România, țara natală a mamei ei, actrița a trăit un episod traumatizant, după cum îi povestește lui Cyril Hanouna în emisiunea de joi, 6 mai. Actrița mărturisește că a fost victima unei tentative de răpire, în România.

„Mama mea a fugit, iar ei nu au apreciat delco asta. Când aveam șapte ani, m-am dus să-l întâlnesc pe bunicul meu, care era bolnav și voia să mă cunoască", a povestit actrița. Michèle Laroque a făcut călătoria doar cu tatăl ei, deoarece mama ei nu mai avea voie să pună piciorul în România.

Călătoria s-ar fi putut transforma într-o tragedie... „Dormeam în casa unui prieten de familie și, deodată, în toiul nopții, un tip a intrat pe fereastra de pe acoperiș, deasupra mea, a întins mâinile. Am țipat, au plecat", povestește actrița, încă foarte emoționată: „A fost o metodă de a mă lua ostatică și de a o face pe mama să se întoarcă, care ar fi trebuit să spună că îi era dor de țara ei". Un episod traumatizant pe care Michèle Laroque îl rezumă astfel: "Cel mai mare coșmar".

Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
18 oct 2021, 14:54
DCMedical.ro
18 oct 2021, 16:04
DCBusiness.ro
18 oct 2021, 13:33
DefenseRomania.ro
18 oct 2021, 15:09
DCBusiness.ro
18 oct 2021, 13:33
DefenseRomania.ro
18 oct 2021, 15:09
DCNews.ro
18 oct 2021, 14:54
DCMedical.ro
18 oct 2021, 16:04
Spectacola.ro
18 oct 2021, 15:30
Spectacola.ro
18 oct 2021, 15:30