Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lucian Mîndruță, primul mesaj după operație: „Mă gândesc la oamenii intubați la ATI și îmi este groază”
WhatsApp
„Noi, colegii și prietenii lui Mîndruță, suntem bucuroși să anunțăm că Lucian este bine, sănătos și a scăpat întreg după o operație pe coloană, care a durat mai bine de două ore”, anunță Digi FM.

Vă întrebați ce a spus imediat ce a ieșit din reanimare?

„Oare cum o fi pentru oamenii infectați cu COVID19, de la ATI, care stau intubați cu zilele? Eu am stat așa două ore și abia pot vorbi de răgușeală și usturime în gât”, a declarat Lucian Mîndruță, la Digi FM.

Pe scurt, după o primăvară și o vară cam statice si cam prea mult pe scaun și în casă, Mîndruță a ajuns miercuri de urgență la spital, blocat de la talie în jos, cu dureri imposibile, care îl împiedicau să stea în picioare.

La spital, după un RMN și o testare Covid, obligatorie, i s-a confirmat că are hernie de disc și o operație este iminentă.

Restul este deja istorie și citiți pe pagina lui de Facebook, unde a relatat pas cu pas operația. Important este că intervenția a fost un succes și dr. Cristescu, neurochirurgul care l-a operat, i-a garantat că în opt săptămâni o să poată urca din nou pe bicicletă - să nu mai poată pedala a fost cea mai mare spaimă a jurnalistului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel