Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Iancu a murit: Jurnalistul și autorul romanului „Xanax“ a plecat la Cer. Doliu în lumea presei
WhatsApp
Liviu Iancu, jurnalistul și autorul celebrului roman „Xanax“, a decedat, astăzi, în urma unui infarct.
Liviu iancu

 Din păcate, sunt nevoit să anunț o știre foarte tristă! "Războiul" dintre bracii germani și insulari va lua o pauză pe termen nelimitat, pentru că unul dintre cei mai simpatici și vehemenți susținători ai insularilor ne-a părăsit astăzi. RIP Liviu Iancu!“, a scris prietenul său, Adrian Lică, pe un grup dedicat vânătorilor, pasiune îmbrățișată și de Liviu Iancu, unde tocmai ieri publicase ultimele sale mesaje.

Liviu Iancu (45 de ani), jurnalist economic, a lucrat la agenţia de presă Mediafax şi la revista „Business Magazin“, iar în prezent semna pe site-ul Profit.ro. În calitate de reporter care a însoţit numeroase delegaţii oficiale, a acumulat experienţe memorabile pe care le-a consemnat în romanul „Xanax“, apărut în luna februarie 2019 la Editura Trei.

Cine a fost Liviu Iancu

 

Născut pe 8 mai, la Găești, Dâmbovița, a terminat liceul Vladimir Streinu din orașul natal după care a început, pe rând, mai multe facultăţi – Cibernetică, Transporturi şi Sociologie, fără să termine niciuna dintre ele.

A intrat în presă, la Mediafax, în 2000. În prezent, era jurnalist la Profit.ro, unde a publicat o serie de editoriale-poveşti originale în peisajul presei economice româneşti, foarte apreciate de către cititori. Câteva dintre acestea se regăsesc şi în „Xanax“, romanul său de debut, potrivit Adevărul.ro.

2. -imagine fara descriere- (liviu-iancu-postare-grup-vanatoare.png)

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel