Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase? Tânăra, suspectată că ar avea un amant: „Îmi pare rău...”
WhatsApp
Liviu Dragnea ar fi părăsit-o pe iubita lui, Irina Tănase, după ce s-ar fi descoperit că tânăra ar avea o relație cu un alt bărbat. Irina Tănase a făcut primele declarații despre zvonul rupturii de fostul lider PSD.

Liviu Dragnea și Irina Tănase formează unul dintre cele mai controversate și longevive cupluri din peisajul monden românesc.

Potrivit presei tabloide, Liviu și Irina s-ar fi despărțit, după ce fostul lider PSD  ar fi pus punct relației.

Vezi și: Grindeanu, despre relaţia cu Liviu Dragnea: „Ruptura a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau Ordonanţa 14”

Potrivit Cancan.ro, Irina ar fi fost surprinsă cu un alt bărbat, care ar fi iubitul ei dinainte de a-l cunoaște pe Dragnea.

Contactată de publicație, Irina Tănase a negat cu vehemență așa ceva. „Nu… De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…“, a răspuns Irina Tănase apelului Cancan.

În vara acestui an, Irina Tănase, aşteptându-l în fața penitenciarului pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor despre planurile lor de viitor.

Irina Tănase și Liviu Dragnea, planuri de viitor

 

"Practic, în ultimele 9 luni el a stat într-o cameră de 12-13 metri, neputând să facă mișcare, iar pozițiile i-au fost afectate. Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu apropiații lui", a declarat Irina Tănase, la penitenciarul Rahova.

Irina Tănase a precizat că, după ce Dragnea iese din penitenciar, vor merge acasă, unde se vor întâlni cu copii acestuia şi câţiva prieteni.

"Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiaţi, care au rămas lângă noi în toată perioada asta şi mai departe nu ştiu. Am vorbit cu el la 20 minute după decizie, s-a bucurat foarte tare. I-am zis că vin să îl aştept şi mi-a spus să nu vin încă, deoarece nu ştie cât vor dura procedurile birocratice. I-am zis că vin. Judecătorii de la Bucureşti aveau o problemă personală împotriva lui. Judecătorii de la Giurgiu, fiind independenţi, cei care au rămas, că şi acolo s-a schimbat un judecător din complet, probabil că au judecat pe lege. Din punctul meu de vedere, nişte judecători curajoşi. Au dat o decizie la care nu se aştepta nimeni. (...) Trebuie să îl întrebaţi pe el (dacă va face politică). Nu a avut probleme cu niciun deţinut în penitenciar, toţi l-au tratat cu respect şi nu numai deţinuţii, ci şi angajaţii, atât cât s-a putut. Nu s-a confruntat cu probleme de violenţe. (...) Nu avem niciun plan (de vacanţă)", a spus Irina Tănase.

Ea a relatat cum a primit vestea eliberării lui Dragnea: "Eram cu prietenii mai apropiaţi în curte şi ne-am bucurat. Încep să plâng".

Cât despre eventuale planuri de căsătorie, partenera lui Liviu Dragnea a spus: "nu ne grăbim".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel