Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Justin Bieber și-a reluat turneul mondial, după ce s-a recuperat de sindromul Ramsay Hunt, care i-a provocat o paralizie parțială a feței
WhatsApp
Starul pop Justin Bieber și-a susținut primul concert fără cămașă la Budapesta, reluându-și turneul mondial după ce s-a recuperat după o afecțiune neurologică rară, sindromul Ramsay Hunt, care a dus la paralizarea a jumătate din fața sa. 
Justin Bieber și-a reluat turneul mondial, după ce s-a recuperat de sindromul Ramsay Hunt, care i-a provocat o paralizie parțială a feței / Foto: Captură video youtube

În timp ce cânta vineri seară, în ziua a treia a Festivalului Sziget 2022, Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, a dat dovadă de încredere în timp ce cânta diverse hituri de pe cele șase albume de studio ale sale pe o scenă cu reflectoare albastre și verzi. 

După ce a renunțat la hanoracul său roz supradimensionat cu o simplă față zâmbitoare galbenă cu cuvântul Drew în loc de gură, de la brandul său de îmbrăcăminte Drew House, cântărețul a făcut un spectacol pe cinste fără cămașă.

În timp ce și-a etalat cele peste 60 de tatuaje, inclusiv crucea uriașă tatuată pe mijloc, câștigătorul premiului Grammy a purtat o șapcă pe spate, un colier cu diamante și adidași albi groși.

 

Justin Bieber și-a reluat turneul mondial

 

Aceasta marchează una dintre primele sale date de concert de la revenirea sa triumfală pe scenă la începutul acestei luni, pentru primul său concert de la amânarea a 14 date după diagnosticul Ramsay Hunt. 

La Lucca Summer Festival, Bieber a ținut un discurs despre rasism între melodii, în timp ce era cap de afiș pe scena Piazza Napoleon din Toscana, Italia. în plus față de a-și exprima recunoștința față de fani pentru că i-au "susținut".

Vezi și: Actrița Anna Heche a murit 

 

'Băieți, vreau să vă mulțumesc foarte mult că m-ați primit înapoi. Este prima mea zi de revenire, mă bucur să fiu aici', a spus Bieber. 

'După cum unii dintre voi știți, turneul 'Justice Tour' este despre egalitate, este despre dreptate pentru toți, indiferent de cum arăți, indiferent de forma, mărimea, etnia ta - suntem toți la fel și toți suntem una. Știm că rasismul este rău și știm că diviziunea este rea', a continuat el. 

Soțul supermodelului Hailey Bieber, a continuat: 'Este greșit, dar suntem aici pentru a fi cei care fac diferența și vreau să vă mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru că faceți parte din acest turneu. Haideți să ne bucurăm de restul serii'.

Între timp, soția sa a împărtășit un Instastory cu el cântând, cu descrierea: 'Un lucru pe care îl știu cu siguranță este că nu-l poți doborî pe acest tip', conform Daily Mail.

 

Justin a suferit în ultimele luni de o paralizie parțială a feței

 

Justin a dezvăluit pe 10 iunie că partea dreaptă a feței sale a fost temporar paralizată după ce s-a îmbolnăvit de Ramsay Hunt aka herpes zoster oticus.

Șase săptămâni este o recuperare remarcabilă pentru Bieber, având în vedere că majoritatea pacienților cu RHS ar avea nevoie de cinci până la 12 luni pentru a-și rezolva simptomele, iar între 30 și 70 la sută își recapătă cea mai mare parte a funcționalității, în funcție de diagnosticarea precoce.

Fanii ar putea să-și amintească modul în care cântărețul Attention a anulat o dată brusc ultimele 14 spectacole din turneul său mondial Purpose World Tour de șase etape și 162 de date, cu încasări de 256 milioane de dolari, în 2017 - dar asta din cauza "depresiei, anxietății și epuizării". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel