Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
INEDIT: Fotografii cu o mare ACTRIȚĂ ROMÂNCĂ, pe post de ICOANE într-o catedrală din Columbia
WhatsApp
Portretul actriței Maia Morgenstern a fost expus pe post de icoană într-o importantă catedrală din Bogota, unde columbienii merg și se roagă. Imaginea este desprinsă din filmul „Patimile lui Hristos“, unde actrița româncă a jucat rolul Fecioarei Maria.

După celebrul film „Patimile lui Hristos“ în care a jucat marea actriță româncă Maia Morgenstern, film regizat de Mel Gibson, s-a produs încurcătura apariției „icoanei“ într-o catedrală din Bogota, capitala Columbiei.

Cel care a făcut descoperirea este actorul Constantin Chiriac, când a vizitat celebra Catedrală Monserrate, unul dintre principalele puncte de atracție ale locului.

Actrița știa însă de acest lucru de câțiva ani, însă nu a vrut să facă public acest lucru.  Maia Morgenstern spunea că nu a fost șocată, ci impresionată că oamenii de acolo se roaga la poze cu chipul ei. „Da, știam de multă vreme, cunoșteam lucrul acesta, dar nu se cuvenea să vorbesc eu despre asta. Nu am fost acolo, mi-au povestit colegi, prieteni, mi s-a adus la cunoștință“, declart, pentru Libertatea, Maia Morgenstern.

 
„Nu este vorba despre a fi șocat sau nu. În primul rând, vorbim despre filmul pe care l-am făcut cu Mel Gibson, am fost fericită, am fost bucuroasă , am fost impresionată, am fost mândră să particip la acest film. Acest film a avut un impact foarte puternic la vremea respectivă, a fost iubit, a fost contestat, a surescitat, a stârnit discuții, a stârnit o mare controversă“, a explicat marea actriță româncă.
 
Actorul Constantin Chiriac, care a descoperit acest lucru, spune că a dat peste „icoana“ româncei în locul unde se aprindeau lumânările în catedrala pe care o vizita în Bogota. „Am avut, la un moment dat, o revelație, fiind la Bogota, unde am triumfat cu câteva spectacole. Am dorit să vedem una dintre cele mai interesante catedrale, care este pe vârful unui munte, o catedrală catolică. Și acolo, alături de icoanele uriașe care erau în biserică, unde era locul de rugăciune și unde se aprindeau lumânările, erau portretele uriașe ale Maiei Mogenstern din filmul în care a interpretat-o pe Maria”, a declarat Constantin Chiriac pentru Libertatea.

 Actrița își amintește însă că filmul din care au fost desprinse imaginile cu ea în rolul Fecioarei Maria a fost unul de mare impact la momentul lansării.

„Acum 16-17 ani, a fost o mare controversă care m-a costat, m-a consumat, pentru că a fost așa, o volbură întreagă. Filmul nu a trecut neobservat și nu a fost un eveniment oarecare. Un singur lucru pot să spun. Faptul că a impresionat și că impresionează atâți oameni chipul meu sau felul în care m-am apropiat de personaj e un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează“, mai spune actrița Msia Morgenstern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel