Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Greu de intrat, ușor de ieșit
WhatsApp
Singura performanță majoră a guvernării PSD-ALDE are legătura cu detenția.

Ceea ce a făcut PSD e greu de egalat, chiar și de către state care s-au chinuit mult timp în acest sens. PSD se aproape de intrarea într-o carte a recordurilor, dacă ar exista așa ceva. După doi ani de zile, infractorilor le este greu să ajungă la pușcărie, indiferent cât efort depun, iar interlopii, violatorii ies înainte să se obișnuiască cu celula. Așa ceva nu a mai relizat nimeni niciodată pe planeta Pământ până în acest moment.

După violatoriși hoți eliberați în baza recursului compensatoriu, a venit și rândul greilor să iasă din pușcării. Iată doar trei dintre fericiții câștigători ai guvernării PSD:

Ion Balint, zis "Nuțu Cămătaru", unul dintre cei mai cunoscuti lideri interlopi din România, numit și Regele Capitalei, era închis din decembrie 2017, având o pedeaspă de 5 ani și 5 luni. Din partea PSD, a primit însă vreo trei ani de libertate. Judecătorul a decis, procurorul nu a făcut constestație. Eugen Preda, considerat liderul clanului "Sportivilor", a fost condamnat în 2013 la 12 ani de închisoare. A primit de la PSD 378 zile de libertate. Sandu Anghel - zis Bercea Mondial, a primit și el de la PSD 432 zile de libertate.

Oare cum se vor recompensa față de partid interlopii care au primit cadou sute de zile de libertate? Doar vin alegerile…

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel