Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriel Cotabiță, reacție adversă ciudată după ce s-a vindecat de coronavirus: „Mi s-a îmbunătățit vederea. Nu-mi explic fenomenul“
WhatsApp
Îndrăgitul Gabriel Cotabiță a anunțat că s-a vindecat de COVID-19. Partea interesantă este că a avut parte de unele reacții adverse ciudate, interpretul  declarând că, după ce a trecut prin boală, vederea i s-a îmbunătățit și nu mai are nevoie de ochelari.

Gabriel Cotabiță s-a infectat cu noul coronavirus la începutul acestui an, fiind internat pentru a primi tratament. „M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate", a spus Gabriel Cotabita, pentru PlayTech.

Artistul a mai precizat că, în mod ciudat, vederea i s-ar fi îmbunătățit după ce s-a vindecat de această boală: "Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur", a spus artistul.

Gabriel Cotabiță a mai explicat v face vaccinul și că deja s-a "programat, desigur. Trebuie să fim nebuni să nu-l facem. Cum vine asta, adică să vină vaccinul, ne-am rugat să apară, iar noi strâmbam din nas și să nu mai vrem să-l facem? Este singură soluție să ieșim din pandemie, să revenim la activitățile obișnuite. Suntem inconștienți să nu-l facem. Nu știu cine a generat această campanie împotriva vaccinării, dar de data asta nu-i de vină Biserica“, a mai spus el pentru PlayTech.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel