Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Piersic, la 85 de ani: E prea multă tristețe în lume
WhatsApp
Actorul Florin Piersic spune, într-un mesaj publicat pe pagina sa Facebook, că anul acesta nu își va sărbători ziua de naștere pe scenă, așa cum o făcea în alți ani: „E prea multă tristețe în lume”.
Florin Piersic, urare pentru românii de pretutindeni de Florii: „Celor care sunt împrăștiați prin lume și trăiesc românește le urez toate cele bune” / Sursa foto: Facebook Florin Piersic

„Mai e puțin și intrăm într-o săptămână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi știți că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori și mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înainteaza în vârstă o dată la patru ani. De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!”, a scris actorul într-un mesaj pe Facebook, cu titlul „Scrisoare către voi”.

El spune că a devenit o tradiție ca în fiecare an să își petreacă ziua de naștere pe scenă.

„Și acum vine marele . Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viață și moarte, din același motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbătoriri. Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin”, a mai scris actorul.

Florin Piersic le promite însă spectatorilor că anul viitor va sărbători „și pentru 85, și pentru 86 la un loc”.

„Anul ăsta este anul Vărsătorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul, facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune!”, a mai scris Florin Piersic pe rețeaua de socializare.

Florin Piersic este născut în 27 ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel