Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Explozie de reacții după ce Elon Musk a apărut la bustul gol în Grecia. Reacția miliardarului: „Poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des” FOTO+VIDEO
WhatsApp
Elon Musk, implicat recent într-un proces cu Twitter după ce a anunțat că se retrage din acordul de achiziționare, nu pare că este deranjat deloc de problemele pe care le are.
Explozie de reacții după ce Elon Musk a apărut la bustul gol în Grecia. Reacția miliardarului: „Poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”

A fost surprins într-o vacanță în Mykonos, pe un iacht. Lui i s-au alăturat designerul de modă Sarah Staudinger, 33 de ani, fondatorul brandului de modă Staud, și noul ei soț, agent superstar și inspirație pentru Entourage de la HBO, Ari Emanuel, 61 de ani, conform Știrile PRO TV. Cu toate acestea, CEO-ul Tesla și SpaceX a făcut senzație pe internet. Un fotograf l-a surprins în ipostaze inedite, la bustul gol, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

 

Fotografiile au fost preluate de numeroase publicații, iar în online utilizatorii nu au stat prea mult pe gânduri și au început să răspândească meme-uri.

 

 

Amuzați, aceștia au făcut haz de necaz de pielea albă a lui Elon Musk, iar reacția CEO-ului nu a întârziat să apară.
 
„Haha, la naiba, poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”, a scris Elon Musk pe Twitter.

 

 

Problemele se țin scai de Elon Musk
 

Recent, Twitter a anunţat o acţiune în justiţie după retragerea lui Musk din acordul de achiziţionare.

Preşedintele Twitter, Bret Taylor, a afirmat vineri că compania va angaja o acţiune în justiţie pentru „a face respectat acordul” de achiziţionare, după ce Elon Musk a anunţat că va pune capăt acestui acord, scrie AFP, citată de Agerpres.

„Consiliul de administraţie al Twitter este hotărât să finalizeze tranzacţia la preţul şi în condiţiile convenite” cu Elon Musk, a spus Bret Taylor într-un tweet, precizând că sunt „încrezători” în şansa lor de a obţine câştig de cauză în faţa instanţei.

Elon Musk, patronul Tesla şi SpaceX, a informat vineri Twitter că reziliază acordul încheiat cu consiliul de administraţie pentru achiziţionarea reţelei sociale din cauza informaţiilor „false şi înşelătoare” despre companie.

Într-o scrisoare publicată de jandarmul bursier american, avocaţii săi menţionează că Twitter nu şi-a respectat angajamentele asumate în acord, neoferind toate informaţiile solicitate cu privire la numărul de conturi false şi de spam.
Potrivit acordului, dacă Twitter sau Elon Musk se retrag din acord, trebuie să plătească celeilalte părţi o taxă de reziliere de un miliard de dolari.

 

Tatăl lui Elon Musk spune că a mai făcut un copil cu fiica sa vitregă de 35 de ani: Suntem pe Pământ ca să ne reproducem

 

În vârstă de 76 de ani, Errol Musk, tatăl lui miliardarului american Elon Musk, a dezvăluit că a mai făcut un copil cu fiica sa vitregă de 35 de ani.

Tatăl lui Elon Musk a făcut un al doilea copil cu fiica sa vitregă, care este cu 41 de ani mai tânără decât el, a declarat acesta într-un nou interviu pentru The Sun, potrivit Business Insider.

Primul copil al cuplului Errol Musk - Jana Bezuidenhout este un fiu, Elliot Rush, care are acum vârsta de 5 ani. Al doilea copil, o fată, a venit pe lume în 2019.

Mama lui Bezuidenhout, Heide, și Musk au fost căsătoriți timp de 18 ani și au împreună doi copii. Bezuidenhout avea 4 ani când Musk i-a devenit tată vitreg.

În momentul în care Jana a rămas însărcinată cu primul copil în 2017, între Errol și Elon Musk a început un scandal de proporții, șeful Tesla fiind furios că tatăl său i-a lăsat însărcinată sora vitregă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel