Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eurovision 2022. Doar românii din diaspora pot VOTA! WRS, reprezentantul României, pe scena din Torino alături de artiști din alte 17 țări
WhatsApp
Joi, 12 mai, este rândul celei de-a doua pleiade de artiști să urce pe scena Eurovision de la Torino, în speranța unui loc în marea finală a Concursului cântecului european. WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, cântă alături de artiști din alte 17 țări.

După ce marți, 10 mai, am aflat primii 10 finaliști Eurovision 2022, alte 18 țări cncurează astăzi pentru finala de sâmbătă.

România intră, joi, în a doua parte din cea de-a doua semifinală, alături de Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia și Irlanda. Reprezentantul nostru va avea pozitia cu numărul 13 în ordinea de intrare în concurs.

În această seară, fanii (cu excepția celor care locuiesc în România) vor putea vota Llamame de până la de 20 de ori de pe același număr de telefon sau prin aplicația de pe site-ul oficial al concursului: www.eurovision.tv

Emoţiile vor creşte la finalul show-ului, când prezentatorii vor anunţa cei zece câştigători ai serii, artiştii care vor merge în finala din 14 mai.

2. -imagine fara descriere- (wrs-eurovision2022.png)

Iată componența artiștilor, cu melodiile lor, în ordinea interpretării:

1. Finlanda: The Rasmus - Jezebel

2. Israel: Michael Ben David - I.M

3. Serbia: Konstrakta - In Corpore Sano

4. Azerbaijan: Nadir Rustamli - Fade To Black

5. Georgia: Circus Mircus - Lock Me In

6. Malta: Emma Muscat - I Am What I Am

7. San Marino: Achille Lauro - Stripper

8. Australia: Sheldon Riley - Not the Same

9. Cipru: Andromache - Ela

10. Irlanda: Brooke Scullion - That's Rich

11. Macedonia de Nord: Andrea - Circles

12. Estonia: Stefan - Hope

13. România: WRS - Llámame

14. Polonia: Ochman - River

15. Muntenegru: Vladana - Breathe

16. Belgia: Jérémie Makiese - Miss You

17. Suedia: Cornelia Jakobs - Hold Me Closer

18. Cehia: We Are Domi - Lights Off

WRS, pe numele lui real Andrei Ursu, va reprezenta România la Eurovision 2022 cu piesa ”Llamame”. Tânărul de 29 de ani a fost dansator în emisiuni precum "Românii au talent" și "Vocea României", dar a colaborat și cu artiste celebre la noi în țară, printre care Antonia și Ruby. Ulterior, el a făcut parte din trupa de băieți Shots, însă a decis să meargă pe cont propriu în muzică și și-a luat numele de scenă WRS.

„În sfârşit, a sosit momentul pe care îl aştept din ziua în care m-am înscris în Selecţia Naţională. Este un vis devenit realitate. Sunt pregătit să dau totul pe scenă, pentru țara mea și pentru sutele de milioane de oameni care vor urmări show-ul României. Am muncit enorm și abia aștept să trăiesc acest moment alături de publicul din sală și din fața ecranelor. Hai România!”, a declarat WRS.

„Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la «Românii au talent» și «Vocea României», așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez  foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la PRO TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști. Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat. Am învățat foarte multe de la ele”, a povestit WRS pentru Click.

2. -imagine fara descriere- (romani-eurovision.png)

Fanii din ţările repartizate în a doua semifinală şi cei din Spania, Marea Britanie şi Germania decid, alături de juriile de specialitate (al cărui vot contează 50%), cine va merge în Marea Finală. Juriul a deliberat după prestațiile artiștilor dintr-o repetiție oficială desfășurată miercuri.

La semifinala de joi seară fanii (cu excepția celor care locuiesc în România) vor putea vota Llamame de până la 20 de ori de pe același număr de telefon sau prin aplicația de pe site-ul oficial al concursului: www.eurovision.tv, anunță TVR.ro

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel