Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elon Musk, surprins în plimbare cu copiii în Veneția, la bordul unei bărci, la o zi după întâlnirea cu Papa
WhatsApp
Elon Musk a fost văzut plimbându-se pe străzile din Veneția în timp ce patru dintre cei șapte copii ai săi s-au urcat pe o barcă, la o zi după ce familia s-a bucurat de o vizită surpriză cu Papa Francisc la Roma. 
Elon Musk, surprins în plimbare cu copiii în Veneția, la bordul unei bărci, la o zi după întâlnirea cu Papa

CEO-ul Tesla și SpaceX a fost văzut duminică pe docurile din orașul italian alături de anturajul său de securitate.

Între timp, fiul lui Musk, Griffin, în vârstă de 18 ani, precum și tripleții săi Damian, Kai și Saxon, în vârstă de 16 ani, au fost fotografiați sâmbătă la bordul unui taxi pe apă, după ce au plecat de la hotelul de 5 stele Aman Venice.

 

Familia lui Musk s-au întâlnit cu Papa Francisc la Vatican


Cu o zi înainte, adolescenții și Musk s-au întâlnit cu Papa Francisc la Vatican, la Roma. 'Onorat să mă întâlnesc cu @Pontifex ieri', a scris Musk pe Twitter la primele ore ale dimineții de sâmbătă. 

Patru dintre copiii adolescenți ai lui Musk au participat la vizită, în timp ce al cincilea adolescent, cunoscut anterior sub numele de Xavier, nu a participat după ce a anunțat luna trecută că este acum o femeie transsexuală, pe nume Vivian Jenna Wilson, și că nu mai dorește să fie asociată cu tatăl său miliardar. 

Musk a rupt tăcerea de nouă zile de pe Twitter pentru a împărtăși o fotografie a vizitei lor surpriză pentru a-l vedea pe suveran pontif - și chiar a glumit pe seama costumului său nepotrivit.  

Musk a recunoscut că ținuta neagră croită pe care o purta nu era potrivită pentru această ocazie, răspunzând unui utilizator Twitter care l-a ironizat, răspunzând: "Costumul meu este tragic.”

 

Musk a vorbit despre faptul că este ateu

 

Musk a vorbit despre faptul că este ateu, așa că nu este clar de ce a decis să se întâlnească cu papa și ce au discutat cei doi bărbați. 

Musk a fost căsătorit cu Damian, Kai și mama lui Saxon, scriitoarea canadiană Justine Wilson, din 2000 până în 2008. 

Primul lor fiu, Nevada, s-a născut în 2002 și a murit de sindromul morții subite a sugarului (SIDS) la 10 săptămâni.  Musk și Wilson au continuat să aibă cinci copii: gemeni - Xavier și Griffin, în vârstă de 18 ani - și băieți tripleți: Damian, Kai și Saxon, acum în vârstă de 16 ani. 

Cei cinci adolescenți au păstrat un profil destul de scăzut, în ciuda faptului că tatăl lor are custodie comună. 

Musk mai are încă doi copii, X Æ A-Xii și Exa Dark Sideræl, care se numește Y, cu cântăreața canadiană Grimes. Musk nu a fost crescut ca catolic. 

 

Musk: „Există o mare înțelepciune în învățăturile lui Iisus, iar eu sunt de acord cu aceste învățături”

 

Miliardarul sud-african, în vârstă de 50 de ani, a fost botezat când era tânăr și a frecventat școala de duminică anglicană, dar a declarat că nu se consideră creștin.

În ianuarie, Musk a declarat pentru Babylon Bee: 'Sunt de acord cu principiile pe care le-a susținut Iisus. Există o mare înțelepciune în învățăturile lui Iisus, iar eu sunt de acord cu aceste învățături', conform Daily Mail.

El a continuat: 'Lucruri precum 'întoarce și celălalt obraz' sunt foarte importante, spre deosebire de 'ochi pentru ochi'. Ochi pentru ochi îi lasă pe toți orbi. 

'Iertarea este importantă și tratarea oamenilor așa cum ți-ai dori să fii tratat. 'Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți'. Dar, hei, dacă Isus salvează oameni, adică, nu voi sta în calea Lui. Sigur, voi fi salvat. De ce nu?'

Tweeturile de vineri au marcat o revenire a lui Musk pe platformă după o pauză de nouă zile.

El a revenit cu un omagiu adus unui gamer de pe YouTube, care a murit de cancer.

Cu o imagine a lui Sonic the Hedgehog, fotografia a fost subtitrată: "Popularul YouTuber Minecraft Technoblade, cu 12 miliarde de abonați, a murit recent la vârsta de 23 de ani din cauza cancerului, iar acest lucru m-a făcut [să] realizez că cancerul este [o] bucată absurdă de gunoi și moarte la propriu, dar și să încerci să îți trăiești cea mai bună viață alături de oameni care știu. Ei ar putea muri a doua zi, iar tu vei regreta că nu ai făcut lucruri cu ei'.

El a postat, de asemenea, o fotografie în care își sărbătorește cea de-a 40-a aniversare la Veneția alături de soția sa de atunci, actrița britanică Talulah Riley.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel