Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite, 9 noiembrie. Mutarea făcută de chef Florin Dumitrescu i-a lăsat pe toți mască!
WhatsApp
Un nou concurent a fost eliminat de la show-ul culinar Chefi la Cuțite, miercuri seară. Brigitta Gheorghe, din Echipa lui Cătălin Scărlătescu, ar fi trebuit să iasă din competiție. Totuși, ceva s-au întâmplat.

Banda a adus 9 farfurii din 11 pentru echipa lui Florin Dumitrescu, astfel că Echipele lui chef Bontea și Scărlătescu au intrat la duel fără drept de apel. Echipa aurie nu a obținut nicio farfurie.

Gina Pistol le-a explicat celor trei echipe din sezonul 10 de la Chefi la cuțite că pentru battle-ul 11 au de gătit câte o ruladă fine dining și câte un desert, iar chef Sorin Bontea a îngreunat această probă pentru celelalte două echipe, folosind o amuletă. Chef Bontea a decis ca echipa lui să gătească ecler, echipa roz tartă și echipa aurie choux a la creme.

Eliminare Chefi la Cuțite, 9 noiembrie

 

„Îi înțeleg supărarea pentru că desertul de la auriu a fost mai bun decât la argintiu. Faptul că puiul a fost crud… au mai mâncat degustătorii la noi chestii crude, nasoale care n-au fost în temă și au votat cel puțin o farfurie - două”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Fără cuvinte”, a spus chef Scărlătescu după ce a aflat că echipa sa a intrat la duel cu 0 farfurii.

În timpul probelor, toți cei trei chefi au aruncat în joc amuletele pe care le aveau.

Astfel, echipa lui Cătălin Scărlătescu nu are voie să vorbească, echipa lui Florin Dumitrescu gătește legată la mâini, iar echipa lui Sorin Bontea a avut parte de ambele dezavantaje.

Brigitta Gheorghe, din echipa lui Scărlătescu, a obținut cel mai mic punctaj

 

„E de Doamne ferește astăzi! Nici nu vreau să mă gândesc ce iese”, a spus Sorin Bontea.

Miercuri, 9 noiembrie, chefii au notat cu 6 puncte farfuria concurentului care a plecat acasă. După ce toți ceilalți concurenți s-au salvat, în platou au rămas Brigitte, de la Chef Scărlătescu și Andrei, de la Chef Bontea. Brigitta Gheorghe, de la echipa aurie, a părăsit competiția, deși până acum a obținut puncte foarte mari.

DAR, surpriza cea mare a venit de la chef Florin Dumitrescu. El a folosit amuleta și a salvat-o, luând-o în echipa lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel