Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elena Udrea, dezvăluire neașteptată: „Urmează schimbări uriașe în plan colectiv dar și personal“
WhatsApp
Elena Udrea,Fostul ministru al Turismului, a postat un mesaj cu totul neașteptat pe pagina sa de Facebook. Ea a vorbit despre o serie de schimbări care vor veni ân perioada următoare, afirmând chiar că „de astăzi lumea nu va mai fi la fel“.
Sursa foto: captură Antena 3

Elena Udrea pare că a descoperit o nouă pasiune: astrologia. Ea a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, un text optimist, pornind de la o previziune astrologică despre Saturn.

„De astazi lumea nu va mai fi la fel. Urmeaza schimbari uriase in plan colectiv dar si personal. Suntem invitati de Univers sa lasam trecutul apasator in urma si sa pasim intr-o etapa noua a vietii, una mai buna. Depinde insa de fiecare sa fie in stare sa profite de acest moment fabulos, sa faca aceasta schimbare, sa renunte la tot ce ii provoaca rau, il tine pe loc si sa plece mai departe spre implinirea personala dorita.
Eu va urez tuturor succes!“, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. 

Cât despre horoscop, echipa știri Diaspora vă recomandă să consultați, zilnic, previziunile astrologului nostru, Daniela Simulescu. Previziunile pentru astăzi le puteți găsi AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel