Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dragoș Săvulescu stă sub control judiciar într-o vilă de lux din Mykonos: „Continuă o dolce vita” cu o chirie enormă
WhatsApp
„Continuă o «dolce vita» într-o vilă cu o chirie de 87.500 de euro pe săptămână”, scrie Libertatea despre omul de afaceri. Aflat sub control judiciar în Grecia, Dragoș Săvulescu și-a prelungit contractul de închiriere a vilei de lux în care locuiește.

Publicația elenă Proto Thema, citată de Libertatea, scrie că fostul acționar de la Dinamo, condamnat definitiv în România la cinci ani și jumătate de închisoare, și-a prelungit până pe 30 septembrie contractul de închiriere a vilei în care locuiește, în zona Agios Lazaros din Mykonos, Iar prețul este unul de 87.500 de euro pe săptămână.

De asemenea, scrie presa elenă, „frumoasa lui soţie se află într-o stare psihică proastă”.

 

Avocatul lui Săvulescu: „Mandatul european de arestare emis de România nu poate fi executat

 

Publicația elenă l-a contactat pe avocatul lui Săvulescu, Michalis Dimitrakopoulos, care a afirmat că acesta nu poate fi extrădat în România, deoarece Săvulescu execută deja sentința în Italia, unde o instanță i-a comutat pedeapsa într-una cu suspendare.

„Mandatul european de arestare emis de România nu poate fi executat deoarece are domeniu de aplicare articolul 11B din Legea privind mandatul european de arestare care interzice în mod explicit extrădarea unei persoane căutate către statul solicitant atunci când persoana solicitată execută sentința aplicată de instanțele statului solicitant într-o altă țară europeană. Eurojust a confirmat astăzi printr-un act că clientul meu execută pedeapsa impusă de România în Italia în baza unei decizii irevocabile emise de o curte de apel din Italia. Astfel, ca singură cale, nu a fost posibilă extrădarea lui în România”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel