Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
De ce demiterea guvernului Orban era în planul pus la cale de președinte-premier!
WhatsApp
Guvernul Orban a căzut în urma moțiunii de cenzură depuse de PSD, însă acest lucru fce parte din planul pe care președintele Klaus Iohannis îl anunță încă din toamna anului trecut - alegeri anticipate, consideră jurnalista Oana Stănciulescu. 

"Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu liderul Pro România Victor Ponta ( șeful unui partid cu doi membri) au vrut să lase impresia, sau mai bine zis să păcălească opinia publică, spunând că parlamentarii lor au votat să-l dea jos pe Ludovic Orban, când ei au votat să rămână baronii PSD la putere. 

Doar că așa zisul succes al tandemului Ciolacu-Ponta este de fapt unul dintre scenrile de lucru ale PNL, o promisiune a președintelui Klaus Iohannis încă din toamna anului trecut. Alegerile anticipate sunt dorite atât de președintele Klaus Iohannis, cât și de premierul Ludovic Orban, implicit de PNL. 

Așa că ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament nu doar că nu este o surpriză sau un eșec pentru PNL, ci dimpotrivă o primă etapă a unui plan. Și acest lucru se va vedea în următoareele luni", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel