Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dani Prințul Banatului a lansat o manea pro vaccinare - VIDEO
WhatsApp
Manelistul Dani Prinţul Banatului a lansat zilele trecute o melodie de dragoste, dar cu mesaj pro vaccinare, bine primit de o parte dintre fanii săi, în timp ce alţii i-au reproşat cântăreţului că a fost „cumpărat”. 
Dani Prințul Banatului a lansat o manea pro vaccinare - VIDEO

Piesa al cărei videoclip a fost publicat pe Youtube pe 26 octombrie şi se intitulează „Vaccinat şi fără mască”. 

„Vreau să ies afară, să nu am nicio restricţie / Merg să-mi fac vaccinul şi vin repede către tine / Să nu mai port mască, să-ţi ating, să-ţi sărut buzele / Fă-ţi şi tu vaccinul să te iau cu mine în lume”, sunt câteva dintre versurile manelei, care continuă cu declaraţii de dragoste, cum ar fi: „Eşti regina vieţii mele / Numai tu îmi dai putere”. 

 

Reacţiile fanilor săi au fost împărţite

 

În videoclip, alături de cântăreţ apare o tânără senzuală, care se duce la doctor pentru a primi vaccinul anti-Covid şi care, apoi, apare extrem de bucuroasă că a primit adeverinţa de vaccinare. La rândul lui, Prinţul Banatului îi promite că o duce în lume şi-i cumpără haine scumpe. 

Pe Youtube şi pe pagina de Facebook a manelistului, reacţiile fanilor săi au fost împărţite. Unii l-au lăudat pentru iniţiativă şi au apreciat cum sună noua piesă, în timp ce alţii l-au criticat că promovează vaccinarea, un subiect tabu în anumite medii. 

 

 

„Această piesă este făcută şi gândită pentru un cuplu care îşi doreşte libertate”

 

Încă de la începutul campaniei de vaccinare anti Covid în România au existat discuţii despre măsura în care ar fi oportun ca autorităţile să implice celebrităţi, printre care și manelişti, pentru ca mesajul să ajungă la mai multe categorii de public.

„Această piesă este făcută şi gândită pentru un cuplu care îşi doreşte libertate. Nu am luat bani să fac acest clip, de la autorităţi”, a scris Prinţul Banatului pe Facebook.

Manelistul este cunoscut şi drept „trubadurul de curte” al milionarului bihorean Victor Micula, potrivit ebihoreanul.ro, care i-a cântat chiar şi în Elveţia la petreceri private şi i-a dedicat chiar şi o manea, pe care a intitulat-o „Adevăraţii infractori”, în care-l descrie pe Micula drept „mai curat ca şi o coală de hârtie” şi cântă despre cum anchetatorii i-ar fi „fabricat” afaceristului dosare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel