Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dani Mocanu, accident cu TAB-ul în Râmnicu Vâlcea - FOTO/VIDEO
WhatsApp
Dani Mocanu a fost surprins pe străzile din Vâlcea cu un TAB militar. Manelistul a provocat un accident rutier, lovind două mașini.
Dani Mocanu, accident în Râmnicu Vâlcea cu un TAB

Dani Mocanu, accident cu TAB-ul în Râmnicu Vâlcea. Incident rutier neobişnuit pe strada Spaiul Independenţei, lângă parcul Zăvoi. Două maşini au fost avariate de un vehicul istoric militar, aşa cum este trecut TAB-ul în acte.

Cel care conducea TAB-ul a recunoscut în faţa poliţiştilor că nu a fost atent, a luat prea mult dreapta şi a lovit cele două autoturisme parcate pe stradă. Bărbatul a primit o amendă de 725 de lei.

Vehiculul militar istoric era condus de Claudiu Neagoe, un bărbat din Bujoreni, însă pe turelă îmbrăcat în uniformă militară era manelistul Dani Mocanu.

Din informaţiile România TV, manelistul a închiriat vehiculul respectiv pentru a filma un videoclip în judeţul Vâlcea. Vehicului istoric era înmatriculat în Anglia. Este la vânzare pe un site de mică publicitate. Proprietarul care este din Vâlcea cere pe el 130.000 de euro.

VIDEO poate fi accesat aici.

Dani Mocanu, accident cu TAB-ul în Râmnicu Vâlcea

Dani Mocanu, accident cu TAB-ul în Râmnicu Vâlcea

Dani Mocanu, accident cu TAB-ul. Ce spune poliția

 

Un bărbat din Bujoreni a fost amendat de poliţişti după ce miercuri după-amiază a lovit cu un blindat două autoturisme parcate pe o stradă din centrul municipiului reşedinţă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au precizat că vehiculul este unul istoric, fiind înmatriculat în Anglia şi cu drept de a circula pe drumurile publice.

"Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Martori oculari au afirmat că în momentul producerii incidentului se filma un videoclip al unui cântăreţ de manele, acesta fiind de altfel şi el surprins în câteva fotografii făcute la faţa locului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel