Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dani Mocanu, cu TAB-ul. Maşina de tip militar a lovit autoturismele parcate - VIDEO
WhatsApp
Un incident neobișnuit a fost filmat miercuri, în trafic, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Un transportor blindat, care circula pe carosabil, a lovit două autoturisme parcate pe marginea străzii.
Dani Mocanu, cu TAB-ul. Maşina de tip militar a lovit autoturismele parcate - VIDEO

În turelă era cântărețul de manele Dani Mocanu, care filma un videoclip. S-a arătat deranjat de trecătorii care încercau să surprindă scenele cu telefoanele mobile.

În imaginile surprinse de trecători se vede cum cel care conduce TAB-ul pierde pentru un moment controlul vehiculului și lovește două mașini parcate. La volan se afla propietarul, un bărbat din Vâlcea, iar în turelă, cântărețul de manele Dani Mocanu.

 

 

„A început să ne înjure”

 

Supărat de atenția acordată, la un moment dat artistul și-a vărsat năduful pe unul dintre adolescenții care îl filmau.

„Înjura rău de tot, spunea că vrei să cobor la tine, că eu te bat”, a spus un martor agresat la Știrile PRO TV

„A venit cu o mașină militară, era oprit pe marginea drumului. Și noi, mai mulți copii, ne-am dus să facem poze cu el. Când ne-a văzut, a închis ușa de la mașină și noi continuam să filmăm. Și a început să ne înjure fratele lui și după ce a înjurat fratele lui a veni și Dani Mocanu, și ne-a înjurat și el și s-a făcut că dă cu pumnul în noi”, a spus un alt martor, potrivit sursei citate.

Tinerii spun că intenționează să depună plângere la Poliție după incident.

 

Dani Mocanu se afla în Râmnicu Vâlcea pentru a filma un videoclip

 

Potrivit impresarului său, Dani Mocanu se afla în Râmnicu Vâlcea pentru a filma un videoclip. Acesta ar fi fost motivul pentru care se afla în transportorul blindat. Vehiculul este înmatriculat în Anglia și ar fi unul „istoric”. Este și pus la vânzare pe un site, pentru 130 de mii de euro. Conform specificațiilor din anunț, este fabricat în 1957 și are un motor de 600 de cai putere.

De altfel, proprietarul care conducea TAB-ul va primi o amendă între 580 și 725 de lei pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”, potrivit IPJ Vâlcea.

Poliția rutieră a anunțat că vehiculul are toate documentele în regulă, asigurare și dreptul să circule pe drumurile publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel