Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dan Negru, primul mesaj după despărțirea de Antena 1: „Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni!“
WhatsApp
Dan Negru părăsește Antena 1, după 22 de ani în care a realizat mai multe emisiuni pentru acest post TV. 

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă!“, scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook, în urma apariției informației potrivit căreia părăsește Antena 1 pentru Kanal D.

Vezi și: Dan Negru părăseşte Antena 1 după 22 de ani. La ce televiziune va merge carismaticul prezentator

„Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla "regele audiențelor" le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!

Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Când începeam un proiect nou ne îndemna "să țintim luna ".

"Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!". Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna...“, a scris Dan Negru. 

2. -imagine fara descriere- (dan-negru.jpg)

Dan Negru, primul mesaj după despărțirea de Antena 1

 

Dan Negru a venit în Antena 1 în 1999, de la TVR. De atunci a realizat 22 de Revelioane pentru Antena 1.

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Prima emisiune realizată la Antena 1 a fost Academia Vedetelor (cu probele „acvariilor”), apoi Bate palma şi Ciao, Darwin (produse de Valeriu Lazarov), potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Revelioane din ultimii ani, centrate pe „măştile lui Negru”, au dus şi la un format special de emisiune: Scena Misterelor, care a ajuns să fie vândut în Ungaria şi Ucraina.

De altfel, Dan Negru a anunțat, la finalul anului trecut, că a fost pentru ultima dată în care va prezenta showul cu măști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel