Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cum manipulează PSD și Pro România opinia publică. De ce Remus Pricopie nu va fi desemnat premier
WhatsApp
PSD și Pro România au decis să meargă la Palatul Cotroceni, la discuțiile cu președintele Iohannis, cu o propunere comună pentru candidat de premier, în persoana lui Remus Pricopie. Doar că aceștia nu au nicio șansă, și o știu, dar vor să manipuleze opinia public și să facă circ politic ieftin, consideră jurnalista Oana Stănciulescu.
Sursa foto: captură Antena 3

"Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, spune pe toate posturile TV că șeful statului trebuie să respecte Constituția și să desemneze propunerea pe care ei o vor face, împreună cu Pro România.

Doar că în Consituție scrie clar că doar partidul care are majoritate absolută poate să aibă pretenții la desemnarea premierului sau o alianță înregistrată la tribunal. Ceea ce nu este cazul, PSD neavând majoritate absolută în Parlament, iar de o alianță înregistrată la tribunal între Ciolacu și Ponta nici nu poate fi vorba.

Așa că cei doi mari lideri politici pot să-și ia adio de la candidat. Mă surprinde doar că Remus Pricopie a acceptat să joace într-o piesă proastă a lui Ciolacu și Ponta. În rest, deznodământul îl știm, l-a anunțat chiar președintele Iohannis în această seară. Următorul guvern va fi PNL, chiar PNL Orban. Cei doi vor doar să manipuleze opinia publică și să facă circ politic ieftin", a spus jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel