Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristiano Ronaldo vrăjit de Mădălina Ghenea
WhatsApp
VIDEO INCENDIAR! Românca la cucerit pe celebrul fotbalist portughez.

Cristiano Ronaldo, starul echipei de fotbal Real Madrid, și-a lansat primul său parfum "Legacy" iar Mădălina Ghenea este personajul feminin din clipul publicitar, ea apărând în câteva secvențe alături de de portughez. 

În clipul publicitar jucătorul de la Real Madrid apare alături de splendida româncă, în ipostaze tandre. Așadar presa are liber la speculați, mai ales că niciunul dintre ei nu are obligații matrimoniale.

Conform scenariului, Mădălina pare atrasă iremediabil de parfumul irezistibil al lui Cristiano Ronaldo. Portughezul intră repede în jocul seducției și se lasă cucerit de frumoasa româncă.

Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina și a intrat în lumea modei la vârsta de 15 ani. A devenit însă cunoscută pe plan internațional mai ales după aparițiile sale cinematografice și după relațiile avute cu staruri de la Hollywood, precum Gerard Buttler sau Leonardo DiCaprio. Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel