Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, Dragoș Săvulescu se relaxează cu familia: Unde își petrece vacanța
WhatsApp
Dragoș Săvulescu, în vârstă de 48 de ani, fost acționar la Dinamo, a fost condamnat la începutul anului 2019, la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia, pentru un prejudiciu de 112 milioane de euro.
Condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, Dragoș Săvulescu se relaxează cu familia: Unde își petrece vacanța

În vara anului trecut, Săvulescu a fost arestat în Grecia, unde se afla în vacanță alături de partenera sa Angela Martini. La acea vreme, procurorii români au cerut extrădarea omului de afaceri, însă elenii au refuzat. Între timp, Dragoș Săvulescu și iubita sa au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat și, în urmă cu câteva zile, au plecat toți trei la Milano, relatează digisport.ro. Chiar femeia din viața fostului acționar de la Dinamo a fost cea care a postat fotografiile pe rețelele sociale.

Dragoș Săvulescu a fost condamnat, la începutul lui 2019, la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Fostul acționar al lui Dinamo nu s-a predat după această sentință și a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din România.

La începutul lui 2020, Dragoş Săvulescu s-a predat la Napoli, dar ulterior a fost eliberat, după ce instanțele din Italia au refuzat să-l extrădeze. Magistrații din această țară au decis să schimbe modalitatea de executare a pedepsei, aceasta fiind suspendată. Apoi a fost arestat în Grecia, dar a fost din nou eliberat.

 

Angela Martini, dezvăluiri despre arestarea lui Dragoș Săvulescu: „Avocații au citit motivarea și au spus că este o glumă”

 

„În noaptea aia eram la restaurant cu niște prieteni, iar la un moment dat a venit un bărbat îmbrăcat în civil, pe care nu-l mai văzusem niciodată. A venit la soțul meu și l-a întrebat: ‘Tu ești Dragoș Săvulescu?’. Soţul meu i-a răspuns: ‘Da’, iar în acel moment i-a spus că este polițist și să îl urmeze. Reacţia mea a fost să pun mâna pe soţul meu, după ce s-a ridicat şi l-am împins înapoi pe scaun.

Dar am avocaţi foarte buni, printre cei mai buni avocați din lume cam prin toate ţările. Nu doar avocaţi care lucrează la cele mai bune firme din lume, ci chiar proprietarii acestora. Le-am dat sentința, le-am dat motivarea, au studiat-o și fiecare a avut propria opinie, dar în final toți au spus că este o glumă! Că nu este corect, că este un mare abuz.

Dar e un lucru real, iar noi vorbim despre un caz ce s-a întâmplat acum 19 ani, în 2002. Avea 28 de ani, acum împlineşte 48. L-au implicat pe Dragoș cumva, fără dovezi”, a spus Angela Martini, conform AS.ro, în urmă cu un an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel