Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cine este Tristan Tate, cel care ar fi sechestrat o americancă și o româncă care urmau să fie exploatate: S-a iubit cu Bianca Drăgușanu
WhatsApp
Polițiștii și procurorii din Ilfov au descins, luni, în vila din Pipera a lui Tristan Tate, după ce, împreună cu fratele său, Andrew “Cobra” Tate, milionarul britanic ar fi sechestrat două femei care urmau să fie exploatate sexual.
Cine este Tristan Tate, cel care ar fi sechestrat o americancă și o româncă care urmau să fie exploatate: S-a iubit cu Bianca Drăgușanu

Este vorba despre o americancă și o româncă. Polițiștii au fost alertați chiar de către oficiali ai Ambasadei SUA la București, care au anunțat că o americancă în vârstă de 21 de ani este sechestrată în imobilul respectiv.

Pe lângă femeia din SUA, oamenii legii au descoperit în vila din Pipera a lui Tristan Tate un studio de videochat.

Tristan și “Cobra” Tate au au fost duși la sediul DIICOT și eliberați după cinci ore de audieri.

 

A fost iubitul Biancăi Drăgușanu

 

Tristan Tate, care e un fost luptător britanic, s-a stabilit în România în urmă cu câțiva ani, alături de fratele său, relatează Știrile PRO TV. Cei doi ar fi moștenit, de la tatăl lor, un hotel în Thailanda, prin intermediul căruia ar fi strâns o avere importantă, care s-ar ridica la nivelul milioanelor de euro.

În România, Tristan Tate a devenit rapid un personaj controversat al lumii mondene. El a atras atenția mai multor femei celebre din țara noastră. Alexandra Stan și Bianca Drăgușanu s-au numărat printre vedetele cu care britanicul s-a iubit.

La rândul său, “Cobra” Tate a avut o relație cu Lidia Buble.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel