Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Celebrul fotbalist David Beckham sărbătorește cea de-a 23-a aniversare a căsătoriei cu soția sa, Victoria. Mesaj emoționant de dragoste
WhatsApp
Victoria Beckham a sărbătorit luni 23 de ani de căsnicie cu soțul ei, David, numindu-l "totul" într-un omagiu entuziast pe Instagram.
Celebrul fotbalist David Beckham sărbătorește cea de-a 23-a aniversare a căsătoriei cu soția sa, Victoria. Mesaj emoționant de dragoste / Foto: Facebook

Designerul a împărtășit o imagine drăguță cu ea radiind alături de fotbalist, de la nunta tatălui său, Ted, în aprilie, menționând în același timp că criticii 'au spus că nu vor rezista' atunci când s-au căsătorit în 1999.

 

Ce mesaje frumoase de dragoste și-au împărtășit cele două vedete

 

Postarea Victoriei a fost următoarea: "Au spus că nu este amuzant, au spus că nu zâmbesc niciodată, au spus că nu va dura! Astăzi sărbătorim 23 de ani de căsătorie. David, tu ești totul pentru mine, te iubesc atât de mult!!!!".

Câteva minute mai târziu, David a postat, de asemenea, pe Instagram pentru a împărtăși propriul său omagiu aniversar, postând un clip de întoarcere a cuplului care apare într-o schiță Comic Relief din 2001, în care au fost intervievați de Ali G.

În filmare, cuplul este întrebat cum s-au cunoscut, Victoria recunoscând că s-au întâlnit "la fotbal", conform Daily Mail.

În timp ce Ali l-a întrebat pe David dacă "îi plăceau Spice Girls", David a răspuns timid: "Nu, dar îmi plăcea Posh".

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

 

Celebrul fotbalist David Beckham sărbătorește cea de-a 23-a aniversare a căsătoriei cu soția sa

 

În descrierea postării sale, fostul fotbalist a adăugat: "Nu, dar îmi plăcea Posh... Acum 23 de ani, astăzi, Posh a devenit doamna Beckham , dar ea va fi întotdeauna Posh ❤️ Aniversare fericită WOW 23 de ani și 4 copii frumoși. Te iubesc, noi toți te iubim @victoriabeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven,”

Aceasta vine după ce Victoria l-a descris foarte drăgăstos pe David ca fiind 'totul pentru ea', în timp ce a oferit o perspectivă asupra relației lor într-un interviu sincer acordat Vogue Australia.

Ea a spus: "Suntem încă foarte apropiați. Ne iubim unul pe celălalt. El este totul pentru mine. Și după toți acești ani, încă ne trezim în zori să plantăm ouă de Paște pentru copiii care acum sunt de fapt adulți, în afară de Harper, pentru că genul ăsta de părinți am fost întotdeauna. ”

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel