Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cât de talentată este fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie. Tânăra are în față o carieră de dansatoare de succes. VIDEO
WhatsApp
Shiloh Jolie-Pitt face parte din unul dintre cele câteva trio-uri de tineri dansatori care au dansat pe melodia "Vegas" a lui Doja Cat, de pe coloana sonoră a lui Elvis, la Millennium Dance Complex. Mișcările ei au uimit pe toată lumea.
Cât de talentată este fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie. Tânăra are în față o carieră de dansatoare de succes VIDEO / Foto: Captură video youtube

Fiica în vârstă de 16 ani a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt își etalează abilitățile de dansatoare într-un videoclip postat la începutul acestei săptămâni de coregraful Hamilton Evans.

În clipul de 7 minute - înregistrat la Millennium Dance Complex din Los Angeles și coregrafiat de Evans - Shiloh este vedeta unuia dintre mai multe trio-uri de tineri dansatori, care prestează pe melodia "Vegas" a lui Doja Cat, primul single de pe coloana sonoră a filmului Elvis.

În fruntea trioului din care face parte, Shiloh este îmbrăcată lejer cu un tricou negru Beatles și pantaloni largi, finalizând look-ul cu adidași roșii și părul prins într-un coc. Aceasta poate fi v[zut[ de la minutul 2:30.

 

 

 

Frumoasă ca părinții ei, însă mult mai talentată

 

Videoclipul, care a devenit viral pe rețelele de socializare, vine la câteva luni după ce Shiloh a însoțit-o pe mama Jolie, în vârstă de 47 de ani, într-o călătorie în Cambodgia, unde actrița s-a întâlnit cu "prieteni și colegi de la Fundația MJP din districtul Samlot".

Jolie, care a înființat Fundația Maddox Jolie-Pitt în 2003, a împărtășit o fotografie cu ea și Shiloh bucurându-se de timpul petrecut împreună în timpul vizitei lor. În fotografie, Shiloh îi zâmbește mamei sale în timp ce stă desculță pe un scaun de pe verandă.

"Câteva zile în Cambodgia, printre localnicii calzi, și simt că sufletul meu se reface. Aceasta a fost întotdeauna o țară specială pentru mine și familia noastră", a scris Jolie, care și-a adoptat primul copil, Maddox, acum în vârstă de 20 de ani, din Cambodgia în 2002.

Jolie și Pitt, în vârstă de 58 de ani, îi mai au în comun pe fiul Pax, în vârstă de 18 ani, fiica Zahara, în vârstă de 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 13 ani.

În august 2020, Jolie a dezvăluit cum Shiloh i-a inspirat interesul pentru actorie în The One and Only Ivan.

Deschizând despre cum s-a implicat în filmul Disney, actrița laureată a premiului Oscar a dezvăluit că fiica ei mijlocie a fost un mare fan al cărții pentru copii din 2012 după care se bazează filmul.

"Fiica mea Shiloh a citit cartea. I-a plăcut foarte mult și l-a iubit pe Ivan", a declarat Jolie în timpul unui interviu pentru Good Morning America.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel