Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Prezentatoarea TV româncă insultată din cauza sarcinii renunță la televiziune: "Trăiești o singură dată"
WhatsApp
Daniela Prepeliuc, o cunoscută prezentatoare TV româncă din Belgia a decis, după mulți ani de prezență pe micile ecrane, să renunțe la televiziune. Românca spune că rea să se ocupe mai mult companiei sale, înființată în urmă cu un an. Daniela Prepeliuc a fost, în urmă cu doi ani, victima insultelor din cauza sarcinii sale.

Prezentatoarea meteo de la RTBF, Daniela Prepeliuc, a făcut un anunț important prin intermediul rețelelor de socializare. "Am decis să părăsesc Vremea, Quel Temps și Contacte la RTBF pentru a mă dedica în totalitate activităților companiei mele, creată în urmă cu puțin peste un an", a declarat jurnalista belgiano-româncă în vârstă de 38 de ani. În timp ce o pagină din viața ei este pe cale să se întoarcă, ea a descris mai detaliat cum se va întâmpla acest lucru.

Hotărând să lase în urmă micul ecran, ea spune că decizia ei a fost bine gândită. "Trăiești o singură dată (...). De luni de zile îmi doream să îmi eliberez timp pentru a lucra la alte formate și proiecte noi", explică ea. "Am încă atât de multe lucruri de spus, de explicat și de împărtășit cu tine. Abia aștept să le împărtășesc cu voi în curând", a adăugat ea.

Belgia. Prezentatoarea TV româncă insultată din cauza sarcinii renunță la televiziune: "Trăiești o singură dată"

 

Prezentatoarea spune că ultima ei informare meteo va avea loc miercuri, 30 noiembrie. RTBF a confirmat acest lucru într-un alt mesaj pe rețelele de socializare. "După trei ani de prezentare a prognozei meteo, precum și a emisiunilor Contacts și Quel Temps!", actuala colaborare dintre Daniela Prepeliuc și RTBF se încheie. Într-adevăr, Daniela a decis să se concentreze pe activitățile sale antreprenoriale. Ea va prezenta buletinele meteo până la sfârșitul lunii noiembrie și va mai putea fi văzută în următoarele ediții ale emisiunilor Contacts și Quel Temps! până la sfârșitul lunii decembrie", precizează televiziunea publică belgiană. "RTBF îi mulțumește Danielei pentru munca depusă cu profesionalism și talent în ultimii trei ani și va rămâne foarte atentă la viitoarele proiecte pe care le va prezenta conducerii pe diferite teme.

RTBF: "nimeni nu o înlocuiește pe Daniela“

 

Contactată, RTBF a precizat că "nimeni nu o înlocuiește pe Daniela pentru moment". "Dar, pe termen lung, va exista un casting", a spus televiziunea publică.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniela Prepeliuc (@danielaprepeliuc)

La începutul anului 2020, Daniela a fost victima unor insulte din partea mai multor telespectatori înainte de a pleca în concediu de maternitate.

Unii au considerat costumele prezentatoarei „nepotrivite" pentru o femeie însărcinată. Într-o postare de umor publicată pe site-ul RTBF, jurnalista Amélie Bruers a notat câteva dintre mesajele primite de canal după difuzarea vremii.

Daniela Prepeliuc: „Trăiești o singură dată“

 

„Purtând o rochie de mărimea 40, în timp ce are 7 - 8 luni de sarcină nu este deloc potrivit", „Cum poate Daniela să apară în astfel de ținute, suntem cu toții sincer șocați" , „Pfff, e bine să fii gravidă și să o afișezi pe un ecran mic, dar să te transformi în salam transparent este ridicol! Alegerea hainelor mai bune este o problemă de bun simț ... dar clasa nu este pentru toată lumea!".

Pentru Amélie Bruers, Daniela Prepeliuc este o victimă a sexismului și se reduce „nu numai la fizicul ei, ci și la garderoba ei. Nici un cuvânt despre meserie, prezentare sau dicție... " Vezi AICI mai multe detalii

„Prin urmare, o femeie însărcinată este obligată să poarte vizibil haine de altă dimensiune. Ce dimensiune? Mister, localnica noastră Cristina Cordula nu ne spune mai multe despre standardele în vigoare", a mai scris jurnalista.

La scurt timp, pe data de 14 ianuarie, Daniela Prepreliuc a născut un băiețel și a dat vestea cea mare pe pagina ei de Instagram. 

Daniela Prepeliuc, o prezentatoare meteo din Belgia, acum în vârstă de 38 de ani este originară din Rădăuți și stabilită în străinătate de peste 28 de ani. Din toamna anului 2019, ea prezintă rubrica Meteo la postul de televiziune RTBF.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
27 ian 2023, 01:06
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
Spectacola.ro
27 mai 2023, 17:50
Astrosens.ro
22 mai 2023, 10:42
DefenseRomania.ro
03 mai 2023, 09:30
ParintiSiPitici.ro
27 mai 2023, 22:33
DCNews.ro
27 mai 2023, 15:45
ParintiSiPitici.ro
27 mai 2023, 22:33
Astrosens.ro
22 mai 2023, 10:42
DCBusiness.ro
26 mai 2023, 23:30
RadioDCNews.ro
26 mai 2023, 11:22
RadioDCNews.ro
26 mai 2023, 11:22
DCMedical.ro
27 mai 2023, 15:39
DCNews.ro
27 mai 2023, 15:45
DefenseRomania.ro
03 mai 2023, 09:30
DCMedical.ro
27 mai 2023, 15:39
Spectacola.ro
27 mai 2023, 17:50
DCBusiness.ro
26 mai 2023, 23:30