Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Barna îl contrazice pe Barna. Din nou!
WhatsApp
Președintele USR, Dan Barna, recidivează. În nici câteva ore, Barna a reușit să se contrazică, așa cum a mai făcut-o, de altfel, și în toamna anului trecut. 

"Dan Barna este din nou în dificultate. Ca și în trecut, în momentele importante, Barna se pierde cu firea și nu este în stare să ia o decizie definitivă, și nici să facă o analiză la cald pe care să o și respecte.

Barna, după căderea guvernului,a scris pe Facebook: "USR rămâne consecvent poziției sale, aceea că nu va vota niciun guvern pentru a ajunge la alegerile anticipate."

Barna, după declarațiile președintelui, tot pe Facebook, s-a răzgândit și vrea premier, deși nu are nicio susținere în Parlament: "Mâine, la consultările de la Cotroceni, delegația USR îi va comunica șefului statului faptul că Alianța USR-PLUS este pregătită să participe, cu miniștri, la o guvernare al cărei prim obiectiv să fie adoptarea unei ordonanțe de urgență care să instituie revenirea la alegerile de primari în două tururi." Propunerea de premier este Dacian Ciolos. Este greu de înțeles de ce aceste schimbări de decizii, de declarații, la un președinte tânăr", a spus Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

[citest si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Editorial Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel