Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Au apărut primele imagini de la bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „S-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată”
WhatsApp
Au apărut primele imagini cu scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au ajuns, vineri seară, la sediul poliției din Snagov după ce au avut o altercație.  
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în plină stradă

Aflați în plin proces de divorț, cei doi s-au ales cu dosare penale și ordine de restricție.

Imagini cu scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pot fi văzute pe sport.ro.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe fostul soț că a agresat-o atât pe ea, cât și pe finul ei, dar și pe șoferul său. Și Laurențiu Reghecampf a reclamat la poliție că a fost agresat de fosta soție.

Primul a ajuns la Politie Laurențiu Reghecampf, însoțit de șofer. Anamaria Prodan l-a urmat, după numai două minute, alături de finii săi și de una dintre fiicele din prima căsătorie. Înainte însa, impresara sunase și la 112, potrivit unui comunicat al poliției. Ambii au reclamat că au fost loviți de celălalt.

La plecare, Laurențiu Reghecampf nu a vrut să comenteze cele întâmplate.

Impresara si antrenorul s-au ales cu ordine temporare de restricție pentru urmatoarele cinci zile, timp în care nu au voie să se apropie unul de altul. Cei doi s-au ales și cu dosare penale pentru violență în familie.

Laurențiu Reghecampf a fost bătut de Ana Maria Prodan, în plină stradă. Anunț oficial de la Poliție 

 

Laurențiu Reghecampf: „Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu”

 

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf conform Gândul, citat de sport.ro.

„S-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată, în țara asta, dacă este o persoană publică e apărată de unii sau de alții, legea nu își face treaba. Dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere că ne temem pentru viața noastră nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ține pe picioare, poliția nu vrea să îi ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită, zâmbește, că noi locuim în Snagov și suntem celebrități. 

Același polițist care acum câteva luni mi-a luat declarație când, la fel, a venit peste noi în casă, a venit în stare de ebrietate cum este și acum, dacă îl vedeți cum arată. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama pe urmă că au greșit că nu au luat prima dată măsuri. 

Nu a pornit de la nimic, a venit o să îl vedeți cum este, a început să înjure, mi-a înjurat finul, a dat în fin, că îl omoară, ne amenință cu moartea pe toți. Mă amenință cu filme, nu știu ce filme are, a înregistrat fetele în casă. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum, am spus că suntem persoane publice, exemplu, copilul meu suferă: 'te rog, domnule Reghecampf, de un an și opt luni mă rog de tine să divorțezi, ai o nouă familie, ai o nouă viață, ai copii, hai să rămânem amici și dacă vreodată vrei să îți vezi copilul, ești binevenit'. 

A venit astăzi, după atâtea luni de zile să își vadă copilul, l-a amenințat că îl ia cu forța, ne-a făcut în toate felurile. Normal că m-a lovit, a venit 'să își exercite dreptul să își vadă copilul', dar de fapt a venit să își amenințe copilul și atât. Că îl ia el cu forța, că mă bagă pe mine în pușcărie, că mă omoară, că mă bagă în pământ și așa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel