Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alexandru Arșinel, internat în spital
WhatsApp
Actorul Alexandru Arşinel este internat la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza unor escare specifice celor care stau mult la pat, nefiind vorba despre o agravare a afecţiunii sale de fond.

Conform surselor Știrilor PRO TV, actorul în vârstă de 83 de ani a fost adus la spital în urmă cu câteva zile de unul dintre fiii săi. Aceleaşi surse au mai afirmat că Alexandru Arşinel are escare de decubit, specifice celor care stau mult la pat, iar în prezent este internat în secţia de chirurgie plastică a unităţii sanitare, pentru îngrijirea rănilor de la nivelul pielii.

„Nu este vorba despre o agravare a bolii de fond, ci doar despre aceste complicaţii la nivelul pielii”, au precizat sursele citate, adăugând că actorul va mai rămâne în spital pentru îngrijiri.

Ele este vizitat frecvent de fiii săi.

Luna trecută, actorul a fost internat la Institutul Clinic Funeni, în secţia de ATI, din cauza mai multor probleme de sănătate. Anul trecut a fost operat pe inimă iar în urmă cu 9 ani a făcut un transplant renal. Are de asemenea diabet zaharat şi probleme legate de tensiunea arterială.

 

Vezi și 

 

Alexandru Arșinel, apariție tulburătoare. Decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, actorul și-a primit distincția din scaunul cu rotile

 

Cele mai recente fotografii cu Alexandru Arșinel de pe rețelele de socializare îl arată pe actor într-o ipostază aproape de nerecunoscut. Decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, actorul și-a primit distincția din scaunul cu rotile.

La 83 de ani, actorul Alexandru Arșinel a fost distinsu cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Mai mulți preoți au pășit în locuința sa și l-au felicitat, însă actorul, într-o stare de sănătate ddeloc bună, i-a primit într-un scun cu rotile.

„Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților o delegație a Arhiepiscopiei condusă de Preacucernicul Părinte Constantin Oprea, consilier cultural, s-a deplasat la București pentru a conferi domnului Alexandru Arșinel, fiu al eparhiei noastre“, se arată într-un comunicat al  Arhiepiscopiei.

„Conferirea ordinului Crucea Bucovinei, maestrului Alexandru Arșinel, a avut loc la reședința din București, în prezența membrilor familiei domniei sale. După citirea gramatei arhiepiscopale, părintele Constantin Oprea a transmis un cuvânt de apreciere și mulțumire din partea Părintelui Arhiepiscop Calinic, iar marele actor, vizibil emoționat, a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de-a lungul vieții și pentru distincția acordată. Maestrul și-a exprimat dorința de a reveni pe meleagurile natale, la casa părintească din Dolhasca, la mormintele strămoșilor săi, precum și la mănăstirea Probota sub streașina căreia a crescut”, se mai arată în mesajul transmis de Arhiepiscopia Suceava.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel