Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. Alertă în București, după atacurile unui bărbat pe trotinetă: Margherita de la Clejani și o tânără de 17 ani, înjunghiate în plină stradă
WhatsApp
Un bărbat pe trotinetă, care a atacat mai multe femei pe stradă, a stârnit panică în Capitală. Individul este căutat de poliție încă de miercuri seară, 17 august, după ce ar fi atacat o adolescentă în vârstă de 17 ani și o femeie de 30 de ani. Cea din urmă ar fi chiar Margherita de la Clejani.

UPDATE: Bărbatul pe trotinetă care ataca femei în Capitală a fost prins, în urmă cu puțin timp, în comuna Vidra, din județul Ilfov. Bărbatul a înţepat două femei în zona pieptului. Una dintre ele ar fi chiar Margherita de la Clejani, care ar fi ajuns la spital

Acesta are 38 de ani și este din Capitală. Bărbatul a fost găsit în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, pentru proceduri legale.

 

Știrea inițială:

Bărbatul le-ar fi înțepat pe cele două în timp ce se afla pe trotinetă, scrie Antena 3. Prima victimă era pe Calea Victoriei, iar a doua pe Bulevardul I.C. Brătianu.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, una dintre victime este Margherita, fiica Clejanilor.

În seara zilei de 17 august 2022, Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Manole Miryam Margareta, a fost victima unui agresiuni. În timp ce se plimba pe stradă, în București, vedeta a fost atacată de un bărbat care se deplasa cu o trotinetă electrică.

Alertă în București, după atacurile unui bărbat pe trotinetă

 

Ea a fost dusă la spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale.  Medicii i-au curățat plaga și a plecat acasă, iar plaga era destul de adâncă. Margherita a refuzat să rămână internată în spital, întrucât rana care i-a fost provocată se poate vindeca și acasă.

Până acum doar cele două tinere au făcut reclamaţie la poliţie după ce ar fi fost înţepate în sân de un bărbat aflat pe trotinetă, însă se pare că numărul victimelor ar fi mai mare.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1“, spun polițiștii.

Margherita de la Clejani și o tânără de 17 ani, înjunghiate în plină stradă

 

„De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel