Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate. Oana Lis: „Cu Dumnezeu înainte!”
WhatsApp
Oana și Viorel Lis trec prin momente dificile în această perioadă, fostul edil al Capitalei confruntându-se cu probleme serioase de sănătate.
Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate. Oana Lis: „Cu Dumnezeu înainte!”

De mai mulți ani, Viorel Lis se află într-o stare delicată, insă, soția sa, Oana Lis, îi este mereu sprijin și alinare. Pe rețelele de socializare, Oana a publicat recent o imagine și un mesaj emoționant, dezvăluind adevărata povară cu care se confruntă soțul său.

Fostul primar general al Bucureștiului, acum în vârstă de 80 de ani, a întâmpinat multiple probleme de sănătate în ultima perioadă, agravându-se pe măsură ce timpul a trecut. Oana Lis, cunoscută pentru sprijinul constant pe care i-l oferă soțului său, a vorbit deschis despre dificultățile cu care cei doi se confruntă, dezvăluind și latura emoțională a bolii de care Viorel Lis suferă – singurătatea.

 

„Boala bătrâneții este singurătatea”

 

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Oana a vorbit despre izolarea socială pe care Viorel o resimte de când s-a retras din viața publică. Ea a menționat că Viorel Lis nu mai primește apeluri și că mulți dintre cei care odată îi erau aproape au dispărut din viața lor. În imaginea atașată mesajului, fostul edil apare într-o stare de fragilitate, stând pe marginea patului, subliniind lupta interioară pe care o poartă nu doar cu boala fizică, ci și cu singurătatea.

„Boala bătrâneții e de fapt singurătatea. Telefonul nu mai sună... La bătrânețe, nu mai ești domn' primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic, etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei. Altfel, ești un 'moș' sau o 'babă'. De aceea, e bine să vedem și să simțim și să valorizăm sufletul unui om, nu funcția lui”, a scris Oana Lis în postarea sa, exprimând o durere profundă față de felul în care societatea îi tratează pe cei în vârstă.

 

O poveste de iubire care rezistă în timp

 

Oana Lis și Viorel Lis trăiesc o poveste de dragoste de peste două decenii, cei doi cunoscându-se în urmă cu 25 de ani. Relația lor a fost intens mediatizată de-a lungul timpului, dar Oana a rămas mereu fermă în a-și apăra iubirea și devotamentul față de soțul său, indiferent de criticile și presiunile din exterior. În momentele grele prin care trece Viorel, Oana a dovedit că dragostea lor este mai puternică decât orice dificultate, exprimându-și mereu loialitatea și aprecierea față de acesta.

„Pentru mine, Vio are același suflet ca acum 25 de ani, când l-am cunoscut. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva și pentru asta îi voi fi loială toată viața. La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru că acestea sunt valorile mele personale și aceste valori nu ți le poate lua nimeni. Cu Dumnezeu înainte!”, a mărturisit Oana Lis.

 

 

Sprijin reciproc în fața dificultăților

 

Deși Viorel Lis nu mai este figura publică influentă de altădată, sprijinul necondiționat al Oanei i-a oferit acestuia forța de a trece peste momentele grele. Vedeta a menționat în repetate rânduri că dragostea și respectul pe care i le poartă soțului său nu vor dispărea niciodată, fiind alături de el atât în momentele fericite, cât și în cele mai dificile.

În fața acestor provocări, Oana Lis a demonstrat încă o dată că iubirea adevărată nu se măsoară prin circumstanțele exterioare, ci prin sprijinul și devotamentul oferit atunci când viața pune la încercare relația de cuplu. Mesajele și fotografiile postate de Oana Lis pe rețelele de socializare reflectă atât durerea prin care trece familia lor, cât și puterea unei iubiri care depășește greutățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
pixel