Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vedeta TV peruană Jenny Kume sărbătorește cinci ani de căsnicie cu soțul ei român: "Am fost la un pas să ne despărțim"
WhatsApp
Vedeta TV peruană Jenny Kume povestește cum soțul ei român a luptat pentru relația lor, a reușit să-și controleze gelozia și acum au o căsnicie solidă. Românul este acum cetățean peruvian naturalizat și iubește cumbia.
Vedeta TV peruană Jenny Kume sărbătorește cinci ani de căsnicie cu soțul ei român: "Am fost la un pas să ne despărțim" / Foto: Facebook

Jenny Kume, o celebritate din lumea mondenă latino-americană a declarat că ea și soțul ei român, Dimitri Dumbrava, sunt căsătoriți de cinci ani și că au sărbătorit alături de familia lor în Tarapoto.

"Trăim împreună de opt ani și suntem căsătoriți de cinci ani. Anul acesta am sărbătorit în Tarapoto cu toată familia.", a spus Jenny fericită.

Care este secretul relației românului cu frumoasa vedetă peruană

Deși este o diferență de vârstă semnificativă între cei doi soți, Gabriel Dumitru Dumbravă (32 de ani) și Jenny Kume (50 de ani), se înțeleg de minune.

„Sunt mai multe, dacă nu ar fi existat multă dragoste de ambele părți nu ar fi funcționat nimic. Am fost la un pas să ne despărțim de mai multe ori, dar el a vrut să lupte, să se ocupe de gelozia lui și a făcut-o. Acum avem o relație solidă mai bună, dar a trebuit să mă îndepărtez și eu de acea lume a pierzaniei pentru că am avut multe tentații.”, spune celebritatea.

Întrebată în anul 2018 despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei în prezent, Jenny Kume s-a limitat să spună că „iubirea nu ține cont de vârstă, suntem fericiți și asta contează”.

Vezi și: Vedeta TV peruană Jenny Kume și-a legat destinul de un român

 

Românul a devenit cetățean peruan



Bărbatul de naționalitate română are deja carte de identitate peruană. Gabriel Dumitru Dumbravă este instructor de fitness, la rândul său o celebritate în lumea mondenă a capitalei peruane Lima.

„Gabriel a devenit cetățean peruan acum mai bine de un an. Îi place Cumbia chiar mai mult decât îmi place mie.”, spune modelul conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel