Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Universități renumite, studiu comun

Universitatea din Cordoba-Spania împreună cu Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi au identificat, ca urmare a unui studiu comun, 17 compuși cheie din aroma unui vin roșu produs dintr-un tip de struguri roșii care cresc în zona vinicolă de nord din România. 

În cadrul studiului, conform informațiilor oferite de Universitatea din Cordoba, s-au analizat mai mult de 80 de compuși volatili, substanțe chimice, care prezintă o mare influență asupra părților senzorialelor din vin, și care sunt responsabile de anumite mirosuri, precizează lavanguardia.com.

Ca urmare a  rezultatelor obținute, din toate elementele analizate, doar 17 dintre ele contribuie la 95% din toate aromele detectate în parfumul vinului. Acești 17 compuși cheie sunt înrudiți cu arome de fructe, citrice, flori și vegetale.

 


Crossuri parteneri
DCMedical.ro
7 aug 2020, 09:35
Cultura si Traditii Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
8 aug 2020, 15:01
DCMedical.ro
7 aug 2020, 09:35
DCBusiness.ro
8 aug 2020, 16:44
DefenseRomania.ro
8 aug 2020, 17:36
DCBusiness.ro
8 aug 2020, 16:44
DefenseRomania.ro
8 aug 2020, 17:36
DCNews.ro
8 aug 2020, 15:01
DCMedical.ro
7 aug 2020, 09:35