Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un vlogger celebru a cumpărat toată strada pe care locuiește pentru a face un cartier plin de prieteni și familie
WhatsApp
Un vlogger celebru a cumpărat toată strada pe care locuiește pentru a face un cartier plin de prieteni și familie. Poate că deja ți-ai dat seama, dar este vorba despre MrBeast, unul dintre cei mai iubiți vloggeri din lume, pentru banii pe care îi oferă prin diverse fapte bune sau jocuri.
Foto: Captură video youtube

YouTuberul, care este cunoscut mai ales pentru conținutul său video ciudat, în care aruncă bani în jocuri de obicei bizare, dar captivante, a urmat recent o cale mai filantropică.

De exemplu, Jimmy Donaldson a cucerit inimile publicului prin vindecarea a 1.000 de persoane de orbire. De asemenea, a plătit pentru a oferi pantofi la 20.000 de copii din Africa de Sud care nu au avut niciodată o pereche de pantofi pentru propriile picioare.

 

MrBeast face din nou o diferență, dar de data aceasta este mai degrabă aproape de casă



Iar acum îi ține aproape pe cei care contează, după ce a cumpărat cinci case pe același colț de stradă în Carolina de Nord pentru ca angajații și membrii familiei sale să locuiască acolo, potrivit The New York Post.

Și, având în vedere că a acumulat o avere netă de 54 de milioane de dolari numai în 2021, este suficient să spunem că este în măsură să dea înapoi prietenilor, familiei și colegilor săi.

Apoi, a început încet-încet să ciopârțească restul străzii, achiziționând cele cinci proprietăți în afara pieței și plătind peste prețul cerut pentru fiecare casă.

Un fel de Monopoly, dar cu case reale. Casele rămase nu au fost scoase la vânzare și au fost cumpărate în afara pieței.

Totalul combinat al celor trei dintre aceste proprietăți a ajuns la suma de 1,45 milioane de dolari americani (2,13 milioane de dolari australieni, 1,14 milioane de lire sterline).

 

MrBeast considerat cel mai bun șef din toate timpurile.



A mai rămas doar o singură casă de cumpărat, dar fostul proprietar al uneia dintre locuințe, Aaron Bowden, a explicat pentru New York Post că acest lucru se datorează probabil faptului că familia a dorit ca mai întâi copiii lor să termine școala în apropiere.

"Înțelegerea mea este că cei care rezistă sunt similari oricărui motiv pentru care cineva ar fi rezistat - este cel mai bun district școlar din zonă și au copii la școală", a declarat Bowden.

El a adăugat: "Nu aș putea ști nimic cu certitudine pentru că nu sunt în locul lor, dar s-ar putea să se răzgândească atunci când copiii lor vor termina liceul și vor merge la facultate."

Bowden a confirmat pentru The New York Post că Donaldson l-a informat despre planurile sale de a-și muta familia și angajații în casele respective. Nu-i așa că este minunat? Vorbim despre cel mai bun șef din toate timpurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel