Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un fan al lui Lionel Messi și-a făcut o tunsoare cu un design incredibil după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială
WhatsApp
Un fan devotat al fotbalului și-a dus dragostea pentru Lionel Messi la următorul nivel după victoria epică a Argentinei la Cupa Mondială.  

Da. Există undeva, un mega-fan masiv al lui Messi, care și-a tuns fața atacantului vedetă pe ceafă. Un instantaneu Instagram postat de hairstylistul Anton Barber din Republica Dominicană a arătat stilul epic și, sincer, bine făcut pentru el. Asemănarea este uluitoare.

Unii fani ar putea pur și simplu să poarte culorile alb-albastre ale echipei învingătoare ca o modalitate de a sărbători. Dar nu oricine ar fi acest tip și, sincer, bravo lui.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????????????????????? ????????????✪???????? (@antonbarber01)

 

În postarea sa, talentatul frizer a scris: "Sunt norocos să aparțin erei Messi, istoria fotbalului este rescrisă. Am urmărit mai multe cupe mondiale în speranța că ți se va da o șansă să câștigi acel frumos trofeu mondial. Fotbalul unește, America Latină a câștigat astăzi. Ești grozav pe teren și în afara lui".

Declarația vine după ce Messi și-a condus echipa la victoria împotriva Franței cu 4-2 pe stadionul Lusail din Doha, Qatar.

Și, spre bucuria multor fani fideli, legendarul jucător a declarat că nu se va retrage prea curând din fotbal, deși a lăsat să se înțeleagă că o va face înainte de turneu.

El a declarat pentru TyC: "Am câștigat Copa America și Cupa Mondială într-un timp scurt. Îmi place ceea ce fac, să fiu în echipa națională, și vreau să continui să trăiesc încă câteva meciuri fiind campion mondial."

 

Tatuajele și tunsorile cu chipul lui Messi, din ce în ce mai cerute după victoria Argentinei

 

Reuters a relatat că, în afară de tunsorile ciudate de aici sau de acolo, artiștii tatuatori sunt inundate de cei care cer cer cerneală pentru Messi.

Mulți s-au îngrămădit la saloanele de tatuaje din capitala Argentinei, Buenos Aires.

Artistul tatuator Sebastian Arguello Paz, care purta tricoul portarului naționalei, Emiliano Martinez, a declarat pentru publicație: "Știam că mulți oameni vor tatuaje cu Messi și cu echipa, pentru că mă rezervaseră deja înainte de finală. Nu mi-am imaginat niciodată că va fi coadă la magazin a doua zi".

Cu toate acestea, a fost unul dintre momentele de foc ale lui Messi după confruntarea dintre Argentina și Olanda, care l-a inspirat pe un fan să îl onoreze pe simbol.

"Când Messi a spus "La ce te uiți, prostule?", am știut că, dacă vom câștiga, mi-l voi tatua", a declarat Maria Celia Compagno, în vârstă de 68 de ani, pentru Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel