Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un celebru pilot de Formula 1 a fost imobilizat și jefuit. Ceasul furat valora peste 160 de mii de euro
WhatsApp
Starul de Formula 1, Lando Norris, a fost imobilizat și jefuit de ceasul său de designer în valoare de de 164.644 de euro, după finala Euro 2020 de pe Wembley, a declarat astăzi un tribunal.
Un celebru pilot de Formula 1 a fost imobilizat și jefuit de ceasul său în valoare de peste 160 de mii de euro / Foto: Captură video youtube

Pilotul McLaren, în vârstă de 23 de ani, a fost ținut de un bărbat necunoscut, iar ceasul unic Richard Mille RM 67-02 - conceput special pentru pilotul de curse - i-a fost smuls cu violență de la încheietura mâinii de către un al doilea bărbat.

Liam Williams, în vârstă de 25 de ani, din Bootle, Merseyside, se presupune că este persoana care a smuls ceasul, lăsându-și ADN-ul pe brațul pilotului de curse.

 


Liam Williams a pledat nevinovat la un singur capăt de acuzare pentru jefuirea lui Norris

 

Williams a pledat nevinovat la un singur capăt de acuzare pentru jefuirea lui Norris în fața stadionului, la 11 iulie 2021, după ce Anglia a fost învinsă de Italia la penalty-uri, după un rezultat de egalitate 1-1.

Norris conducea mașina sa sport McLaren GT portocaliu aprins, în valoare de 188.655 de euro, de la Festivalul de Viteză de la Goodwood pentru a asista la finală și a parcat în parcarea Yellow.

Procurorul Tyrone Silcott a declarat juriului: "Unii dintre voi, cei interesați de fotbal, poate că vă amintiți acea zi, ziua în care Anglia a pierdut finala Euro pe Wembley. Pilotul a asistat la acel meci și, când s-a întors la mașină după meci, a fost jefuit de ceasul său de către doi bărbați. 

„Suntem cu toții de acord, atât Coroana, cât și apărarea, că domnul Norris a fost jefuit. Nu trebuie să decidem dacă a existat un jaf și nu există nicio îndoială că doi bărbați i-au furat ceasul. Cazul se reduce la o singură întrebare. Sunteți sigur că acuzatul a fost unul dintre cei doi hoți? Dacă da, îl veți condamna”.

 

Starul de la Formula 1 a fost atact din spate


Oferind mai multe detalii, procurorul a adăugat: "A parcat un vehicul McLaren motorsport portocaliu strălucitor și, în timp ce se întorcea la mașină, vorbea cu membrii publicului. A observat doi bărbați care se plimbau în jurul mașinii sale, iar unul s-a apropiat și a întrebat: "Aceasta este mașina ta?".

„S-a dus în spatele pilotului de F1 și l-a apucat. Și-a pus brațul drept în jurul gâtului și brațul stâng la spate și l-a tras pe Norris înapoi. Cel care îl trăgea înapoi l-a chemat pe complice să apuce ceasul, iar celălalt bărbat i-a scos ceasul de la încheietura mâinii și, în timp ce o făcea, i-a zgâriat încheietura mâinii stângi.

Norris a putut să-l descrie pe unul dintre ei ca fiind un bărbat alb, de constituție medie, cu părul scurt, în vârstă de 20-30 de ani, despre care a crezut că avea un accent londonez.

„Acest acuzat nu are accent londonez”, a adăugat Silcott. 'De asemenea, el l-a descris pe primul bărbat ca purtând o jachetă neagră cu glugă și pantaloni negri. Al doilea bărbat purta haine gri și avea gluga ridicată, iar Norris nu l-a văzut pe acest bărbat, stătea în spate și nu crede că l-ar mai recunoaște'.

CCTV a înregistrat incidentul. 'Poți vedea pe cineva mergând în spatele siluetei și trăgând-o înapoi, dar nu ai cum să poți face o identificare de pe CCTV'.

 

Ceasul furat era un prototip în ediție limitată



Ceasul a fost descris ca fiind un prototip în ediție limitată, cu o curea albastră făcută pe măsură, concepută pentru a se potrivi pilotului de curse și nu a fost niciodată disponibilă pentru publicul larg.

Au fost prelevate două tampoane de la încheietura mâinii stângi alui Norris, care au arătat că era de 37 de milioane de ori mai probabil ca ADN-ul lui Williams să fie prezent decât cel al unei persoane necunoscute.

'Nu există nicio explicație rezonabilă pentru ca ADN-ul său să se afle pe acea încheietură zgâriată', conform Daily Mail.

La o aliniere de identitate, pilotul de curse nu a putut să-l aleagă pe Williams. Procesul continuă, Norris neagă jaful.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel