Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un bărbat din Germania a plătit 13.000 de euro pentru o şampanie, deşi era decis să dea restaurantul în judecată pentru înșelăciune
WhatsApp
O dispută cu privire la o sticlă de şampanie în valoare de 13.000 de euro, servită la un restaurant din Germania, nu va ajunge în instanţă, aşa cum era prevăzut iniţial.
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat din oraşul Neuss, de lângă Dusseldorf, Germania, a comandat "sticla specială" pentru el şi oaspeţii săi, la un restaurant din Frankfurt, în urmă cu mai puţin de un an, se arată în documentele judecătoreşti.

Chelnerul a adus o sticlă de şampanie de şase litri, cunoscută sub denumirea de "Mathusalem Louis Roederer Cristal", la un preţ de 13.000 de euro, pe care clientul a acceptat-o cu entuziasm, potrivit proprietarului restaurantului.

Bărbatul a deschis singur sticla şi a băut-o împreună cu oaspeţii săi. Dar când a trebuit să plătească nota, a insistat că sticla i s-ar fi oferit la preţul de 1.300 de euro şi a refuzat să plătească mai mult, deschizând calea pentru un proces civil care urma să înceapă la Dusseldorf.

Cu toate acestea, recent, instanţa a anunţat că bărbatul a fost de acord să plătească restaurantului preţul solicitat, punând capăt procedurilor judiciare, potrivit focus-news.net, titrează Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel