Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele vești despre starea de sănătate a prințesei Kate Middleton. Tratamentul împotriva cancerului ”ia o întorsătură”
WhatsApp
Au apărut noi informații despre starea de sănătate a prințesei Kate Middleton.
Sursă foto: Captură de ecran, Twitter @MediumSizeMeech

Kate Middleton pare să facă progrese semnificative în lupta ei împotriva unei forme de cancer, potrivit Vanity Fair. Informațiile recente sugerează că tratamentul ei a luat o întorsătură pozitivă, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit vizibil în ultimele săptămâni.

Surse apropiate de familie au dezvăluit pentru sursa menționată anterior că prințesa Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, se află pe drumul recuperării și că tolerează mult mai bine tratamentul, inclusiv chimioterapia preventivă. Prietenii familiei au subliniat că vederea ei făcând o plimbare recentă alături de familie este o dovadă a progreselor sale, iar acest lucru a adus o mare ușurare pentru toți cei implicați.

În ciuda dificultăților traversate și a preocupărilor, Prințesa primește sprijin necondiționat din partea familiei sale, inclusiv a soțului ei, Prințul William, și a celor trei copii ai lor. Cu toate acestea, nu se pune presiune asupra ei în ceea ce privește revenirea la activitățile publice. Eforturile ei sunt îndreptate către recuperare și nu există un termen limită impus.

În timp ce toată lumea așteaptă cu nerăbdare întoarcerea ei în sfera publică, se pare că Kate Middleton va reveni abia când se simte complet pregătită și când echipa medicală o va considera în stare. 

---------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel