Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Timbaland, celebrul producător muzical american, impresionat de vocea lui Narcis de la Bărbulești VIDEO
WhatsApp
Faimosul producător și DJ american, Timbaland,  a postat pe pagina sa oficială de Instagram, în urmă cu puțin timp, un clip cu Narcis de la Bărbulești, în timp ce cânta la un eveniment. Filmulețul a atras atenția a mii de oameni.
Timbaland, celebrul producător muzical american, impresionat de vocea lui Narcis de la Bărbulești VIDEO / Foto: Instagram

Narcis de la Bărbulești a avut șansa de a fi văzut de patru milioane de persoane, care îl urmăresc pe DJ-ul american pe Instagram. Fanii lui Timbaland știu că celebrul producător din Statele Unite ale Americii obișnuiește să posteze pe contul său de socializare filmări cu artiști care îl impresionează cu vocea lor.

Însă nu multă lume s-ar fi așteptat ca printre ei să ajungă și Narcis de la Bărbulești.

 

Timbaland, impresionat de vocea puternică a lui Narcis de la Bărbulești

 

Timbaland s-a declarat în descrieea filmulețului postat pe Instagram încântat de vocea și timbrul lui Narcis de la Bărbulești, un lăutar cunoscut în România.

„Frate, vocea lui!”, a scris producătorul american la descrierea filmulețului cu Narcisi de la Bărbulești. Videoclipul a ajuns viral și în doar câteva ore a primit mii de aprecieri și sute de comentarii. Filmarea cu cântărețul român a strâns peste 300.000 de vizualizări.

Postarea a adunat sute de comentarii din partea fanilor, în special români, dar și mii de aprecieri.

„In romanian we say mă unge pe suflet!”, „După unchiu' Snoop, descoperi și tu muzica adevărată vărule, te pup” sau „Așa fratele meu Timbaland... Rupe Narcis internațional”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii date de români, după ce au vizionat clipul postat de Timbaland.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Timbo the King (@timbaland)

 

Cine este Narcis de la Bărbulești

 

Narcis de la Bărbulești este fiul lăutarului Ștefan de la Bărbulești. Manelistul de 34 de ani a reușit să aibă un succes colosal în lumea muzicii.

O cântare de la o nuntă cu Narcis de la Bărbulești anajuns virală peste tot în SUA. Timbaland nu este singura vedetă care l-a repostat, manelistul român fiind publicat și de Tyrese Gibson, un actor din filmul “The Fast and the Furious”.

„Omg, nu pot să cred asta, dacă îl cunoașteți, vă rog să îl etichetați. Dumnezeule, vreau să aud mai mult vocea lui. Mulțumesc mamei @kimburrelllove pentru că mi-a trimis asta, whoa whoa whoa!”, este mesajul pe care actorul, Tyrese Gibson, l-a postat în descrierea videoclipului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel