Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tiktoker celebru român, săltat de poliție. Au intrat peste el în timp ce făcea un live VIDEO
WhatsApp
Iubitul Danielei Badea, Alin, a fost arestat de față cu toți urmăritorii lui de pe TikTok, în timp ce filma un videoclip live. Astfel, tiktokerul a fost reținut de poliție, în fața unui public numeros. Echipajul de polițiști a intrat peste celebrul influencer în casă, iar oamenii au putu privi scenele incredibile din fața lor.
Tiktoker celebru român, săltat de poliție. Au intrat peste el în timp ce făcea un live  VIDEO / Foto: Tiktok

Tiktokerul a fost arestat în timpul unui live pe platforma cu același nume, unde este deja cunoscut de zeci de mii de oameni. În timp ce fanii urmăreau în direct, Alin a fost imobilizat de polițiști în propriul său dormitor. Se pare că a dezvăluit motivul pentru intervenția forțelor de ordine, citește mai departe.

 

Celebrul influencer a fost asaltat de mascați în timp ce făcea live pe TikTok

 

În momentul în care a fost arestat live pe platforma TikTok, Alin, iubitul Danielei Badea, a fost în centrul atenției. Deși relația lor a fost una fericită, ea este acum tulburată de problemele cu legea pe care se pare că Alin le are. Tiktokerul este bine-cunoscut și a realizat o mulțime de live-uri, urmărite de un număr impresionant de oameni.

Într-un moment istoric al vieții sale, Alin a fost săltat de poliție în timpul unui live transmis în direct, sub privirile atente ale fanilor săi. Deși motivul exact pentru care forțele de ordine au intrat în casa sa și l-au reținut nu este încă clar, se speculează că ar fi vorba despre o înșelăciune legată de o tombolă organizată în trecut.

 

@tiktoktiktok012012 #foryou #foryoupage #fyp #fypシ゚viral #fy #fypageシ #allinarestat #fy #allin ♬ Originalton - Culegere tiktok ????

 

Poliția s-a ferit de filmare în momentul în care l-a prins pe Alin

 

Potrivit unor surse, poliția ar fi intervenit după primirea a mai multor plângeri din partea publicului. Momentul a fost filmat în timp real, iar poliția a observat că Alin transmitea live și a întrerupt imediat înregistrarea video.

În timp ce făcea un live pe platforma TikTok, Alin a fost surprins de intervenția poliției, în direct și sub privirile a aproximativ 700 de persoane care îl urmăreau. Mașcații au apărut brusc în spatele său și i-au ordonat să se întindă pe burtă, cu mâinile la ceafă.

Alin a urmat ordinul și s-a supus arestării în fața publicului său online. În timp ce era reținut, întreaga operațiune a fost surprinsă pe camera video, până când unul dintre ofițeri a observat că evenimentul era filmat și a întors camera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel