Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăra găsită moartă pe plajă, în staţiunea Mamaia, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla
WhatsApp
Tânăra care a fost găsită moartă pe plajă, joi, în staţiunea Mamaia, a fost identificată ca fiind Laura Roşca, de 34 de ani, din Turda, potrivit unor surse judiciare. 
S-a aflat cine e bărbatul în casa căruia s-a cazat DJ Lalla - Detalii despre cazul morții tinerei

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în jurul orei 10,20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare. 

Ulterior, femeia a fost identificată. Este vorba despre o tânără de 34 de ani, Laura Claudia Roșca, din București, cunoscută ca DJ, sub pseudonimul Lalla. Era și gazdă a unui talk show la un post de radio. Când a fost descoperită fără viață, pe plajă, era îmbrăcată sumar, în lenjerie intimă și tricou. Oamenii fac tot felul de speculații.

Potrivit primelor informații ale polițiștilor, pe trup nu erau urme vizibile de violență. Printre ipotezele luate în calcul de anchetatori, sunt atât un accident nefericit, cât și o crimă sau o sinucidere.

Locul tău va fi mereu aici, Lalla!

 

De mici, ni se spune să nu luăm viața în serios, să ne jucăm mai mult, să ne bucurăm de orice clipă, pentru că orice moment este important. Timpul este ireversibil, amintirile ni le putem "arhiva" cu grijă, iar viitorul este incert. Așa că trăiește secunda, minutul, momentul prezent și bucură-te de el ca și când ar fi ultimul, pentru că uneori este chiar ultimul.

Și la fel de importanți ca prezentul sunt și oamenii din viața noastră. Avem nevoie de oameni în viața noastră (familie, prieteni, colegi, chiar și străini), iar la radio, echipa este mai importantă decât orice. Așa a fost și la noi, la 3Net, până acum când am pierdut un om, o colegă și o voce foarte bună. Sperăm să fim la fel de importanți unii pentru ceilalți și de acum înainte și să nu uităm că fiecare are locul lui în lumea asta și dincolo de ea.

Să te odihnești în pace, Lalla!“, au scris despree ea colegii săi de la Radio3Net Florian Pitiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel