Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăra care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după doar 24 de ore: "Nu mai suport"
WhatsApp
O tânără care a anunțat, în februarie, că s-a căsătorit cu ea însăși prin intermediul unor imagini în care apărea purtând un voal alb lung și o coroniță aurie, a divorțat. 

O tânără care s-ar fi căsătorit ea însăși a inițiat o procedură de divorț, după ce a petrecut doar o zi în propria companie. Sofi Maure, în vârstă de 25 de an, a dat vestea cea mare, în februarie, prin intermediul unor fotografii cu ea însăși purtând o rochie albă scurtă, voal alb și o coronită aurie.

Tânăra de 25 de ani, care are peste 500.000 de urmăritori pe Twitter și Instagram, a dezvăluit că și-a cumpărat o rochie de mireasă și chiar a pregătit un tort pentru a sărbători ziua cea mare, transmite publicația The Independent, potrivit Antena 1

"Astăzi, în cele mai bizare momente din viața mea, mi-am cumpărat o rochie de mireasă și am gătit un tort pentru a mă căsători cu mine”, a dezvăluit ea în ziua nunții, în mediul online.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aradia (@sofimaure_)

Reacțiile internauților 

 

Reacțiile utilizatorilor rețelelor de socializare au avut păreri împărțite cu decizia ei și în timp ce mulți o susțin, alții au acuzat-o că cere „atenție” cu această nuntă.

„Este cea mai bună căsnicie, crede-mă că dacă ar fi cu o altă persoană ar dura mai puțin și ar fi mai multe conflicte. FELICITĂRI”, i-a scris unul dintre prietentii virtuali.

În ciuda sprijinului primit din partea multor urmăritori, se pare că „mireasa-solo” a ajun, foarte rapid, să-și pună la îndoială propria decizie. Astfel, la doar o zi de la nuntă, pe 20 februarie, ea a declarat că divorțul este iminent.

"Sunt căsătorită cu mine și nu mai suport! Înțeleg de ce există problema divorțului în cadrul familiilor", a ținut să precizeze aceasta, potrivit aceleiași surse.

Cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat și la această veste și unii dintre ei chiar au trecut la glume. „Au găsit un avocat bun?”, a întrebat cineva pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel